adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa Rica din 2 Mai

2 Mai , str. 24 Ianuarie, nr. 301  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Familie cu adolescenți

Recenziile casei Rica din 2 Mai


   Emanuela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2014 - 20.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa Rica? Nu, prefer sa spun Doamna Rica este o gazda extraordinara si daca ar fi sa repet experienta, nu as lua alta decizie!
Ne-am simtit extraordinar inca de cand am intrat pe poarta, deoarece, in ciuda soarelui dogoritor, in curte era o racoare imbietoare, tocmai buna pentru o vreme de relaxare. Tineri fiind insa, am profitat imediat de faptul ca eram foarte aproape de mare (plaja), asa ca am evadat!
Stabilisem sa ramanem timp de cinci zile la doamna Rica, insa ne-am simtit atat de bine incat am decis sa ne dublam concediul, urmand sa mai stam inca cinci zile pe langa acestea!
Doamna Rica, asteptati-ne si in vara anului 2015, vom veni cu mare drag!
Emanuela Nechita si prietenii
thumb_down
Aprecieri negative:
Din pacate, am fost foarte derutata de comentariul negativ postat de catre un turist pe acest site, asa ca as fi putut rata aceasta minunata sansa de a-mi petrece 10 zile minunate intr-o atmosfera extraordinara, aproape de malul marii, alaturi de o gazda intr-adevar grijulie si intotdeauna atenta la nevoile noastre.
   Liviu V. din Bucuresti
nota: 1
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 28.08.2013
thumb_down
Aprecieri negative:
Din momentul in care am vorbit cu proprietara,am insistat sa trimit un avans pt. rezervare, dar am fost refuzat, pe motiv ca `par om serios`. Desi am mai vorbit inca de doua ori la telefon in saptamana premergatoare sosirii noastre, pt a confirma venirea, exact in seara plecarii, am fost anuntati ca din pacate au inchiriat toate camerele unei familii mai numeroase, dar sa stam linistiti, ca vom avea o camera mult mai buna la o vecina a d-nei Rica. Camera pe care ne-o rezervase la vecina era f departe de asteptarile noastre!!! Asa ca am fost nevoiti sa cautam cazare la fata locului...
   Elena din Piatra Neamt
nota: 9.2
schedule sejur: 15.08.2012 - 20.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa este foarte curata, racoroasa, linistita iar ospitalitatea si seriozitatea proprietarilor o face ideala pentru doua familii cu copii.D-na Rica este o persoana deosebita!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista bai la fiecare camera.
CONTACT UNITATE
Rica
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,