Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Adina David din 2 Mai

2 Mai, str. Ion Roată, nr. 103 -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marian și Carmen din De Departe
nota: 10
schedule 25.07.2023
Curățenie desăvârșită, totul nou și funcțional, gazde super ospitaliere, cu disponibilitate, dl David m-a dus la magazinul de piese auto și mi-a schimbat becul la masina, locație liniștită, camere mari cu paturi mari și balcoane generoase, pretul la camera mai mult decât acceptabil fata de condițiile oferite, cu siguranță recomandam celor ce caută liniște, confort, curățenie, ospitalitate și cu siguranță vom reveni. Mulțumim Claudia și Dorel.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
   Negrea Dorin Vasile din Timisoara
nota: 10
schedule 30.06.2022
Recomand aceasta locatie, are toate conditiile, casa este noua si foarte curata. Are bucatarie exterioara acoperita, mobilata si utilata complet, cu loc de facut gratare. Camerele sunt spatioase, iar cele de la etaj au balcon. Este o locatie linistita, aprope de mare. Gazdele sunt foarte primitoare.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
   Mocan din Timișoara
nota: 10
schedule 27.06.2022
Gazde foarte primitoare, locație retrasă, liniștită, aproape de plajă, camere curate, frumos aranjate, terasă cu toate cele necesare, foarte frumos, recomandăm și o să revenim cu drag. Recomandam și celor cu copii, noi am fost cu fetițele noastre de 6 respectiv 4ani și ne-au primit cu drag fără nicio reținere, chiar s-au jucat cu cele mici, au primit prăjituri, dulciuri, chiar și mâncare ptr. micile pofticioase.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm cu drag!
   Răzvan din Deva
nota: 10
schedule 25.06.2022
O locație superbă, in zonă liniștită, curățenie exemplară, grătar în curte, aer condiționat in fiecare camera, camere super curate, gazdele sunt de mare valoare, relativ aproape de plaja 2 Mai, restaurant pescăresc aproape de pensiunea Adina. Cu siguranță vom reveni oricând cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm cu drag!
   Cristina din Timisoara
nota: 10
schedule 23.06.2022
O locație superba, inca de cand ajungi, esti întâmpinat de cineva cu zâmbetul pe buze, personal excelent, curățenie de nota10, serviciile impecabile, liniște, nu foarte departe de plaja. Un loc in care cu siguranța vom reveni. Recomand cu cea mai mare caldura.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
CONTACT
David Claudia
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














David Claudia
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0721 067 850
WhatsApp
Apel/SMS