Pensiunea Irina 3 Zarnesti - TURIST INFO .ro

Pensiunea Irina 3 din Zarnesti

Zarnesti, str. Raului, nr. 82 ( la aprox. 8.5 km de centrul loc. Bran )  
Despre Pensiunea Irina 3
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Situata chiar la intrarea in Parcul National Piatra craiului, sub coasta masivului cu acelasi nume si in punctul de plecare a multor trasee.

Liniste, covoare verzi de pasuni si paduri, peste care sunt stapane hergheliile de cai, dealurile cu pante line ale Transilvaniei (tara Birsei sau Ardeal), varfurile muntoase si padurile maiestuoase, din Masivul Piatra Craiului,un lanț muntos calcaros aflat în sud-vestul Carpaților Orientali, stanele din Zanoaga si Vladusca, va ofera posibilitatea sa va bucurati de natura si sa scapati, de zgomotul, poluarea si stresul vietii de oras, cu asta sunteti binecuvantati vara. Iarna infinituri albe din pastelurile lui Alecsandri.

Infiintata in anul 1990, denumita Pensiunea Coltea la inceput,dupa numele de familie,botezata de tinerii liceeni si studenti''Çasuta de sub Munte''sau de ghizii montani de la unele cluburi turistice , si clasificata la 3 flori prin antrec,clasificare reinnoita in anul 2014, este recomandata mai ales de arhitectura rustica, din exteriorul, si interiorul cladirii, este situata la o margine fiind ultima casa pe dreapta, pozitia este superba, deschizi usa si vezi muntele!Mentionam ca Pensiunea Irina 1,2 si 3 , apartin tot familiei noastre!Incalzirea este asigurata ,de o centrala, Marca Vigas Vigam pe lemne cu gazeificare ,Slovenia,cu capacitate de 60 kw ,avizata Iscir,cu functionare de 12 ore. ,,Tarifele afisate pe grila,au ramas neschimbate, inca din anul 2011,odata cu inceperea crizei economice'.Daca pretul altor pensiuni este mai mic,acestea sunt Ilegale,in Insolventa sau Substandard conditii de cazare, si intra sub incidenta Legii 11/1991 cu modificarile si completarile aduse prin legea 298/2001,adica,,Concurenta Neloiala'.
Incepind cu anul, 1999, a devenit corpul 3, si punct de lucru pt. Pensiunea Irina Zarnesti, fiind declarata institutie privata si Clasificata la 2**, camerele avind bai in camera. Intre anii 2012-2014 a fost renovata in totalitate, avind acum bai la camera, si noi dotari, reinnoindu-se de altfel si documentatia, existenta, Certificat Constatator eliberat de Registrul Comertului , Clasificare,Autorizatie si Licenta ucmr – ADA (Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România – Asociaţia pentru Drepturi de Autor),U.PF.R A.R.G.O.A(Audiovizual),Autorizatie de Pompieri(ISU),Certificat de Inregistrare,Mediu,Sega,Contract Curatatorie, etc. Coduri Caen:5520- asigurarea cazarii de scurta durata; 5590- Alte servicii de cazare!Oferim Factura si Bon! De asemenea se vor completa Declaratii,cu institutii de invatamint,Contract de Inchiriere, si chiar un Contract de Prestari Servicii,in cazul in care colaboram cu alte Firme.

Trasee pe care le puteti face din locatia noastra: la 12 Km puteti merge la Plaiul Foii.

Prapastiile(cheile)Zarnestiului, dupa care drumul va duce la cabana Curmatura. De aici se poate urca pe creasta: traseul pe Piatra Mica sau direct la refugiul ascutit, dupa care creasta: traseul Piatra Mare- Refugiul Vf. La om, de unde aveti doua variante, sau coborati pe lanturi spre Cerdacul Stanciului traseu care nu vi-l recomand fara ghid, Refugiul Spirlea, Muntele Tamas, Cabana Plaiul Foii, Zarnesti; sau celalalt traseu de la refugiul vf. La Om, coborati la refugiul Grind, la table, poiana Vladusca, satul Pestera, satul Magura(unde sa filmat emisiunea' Serviti Va Rog'), Zarnesti.

Daca vreti sa ajungeti mai repede la Cabana Curmatura exista o scurtatura, de la fantana Lui Botorog prin Poiana Zanoaga, de unde de asemenea puteti urca la Cruce, si puteti cobora pe versantul sudic, pe doua lanturi usor de trecut si ajungeti tot la Curmatura.

Mai puteti vizita un traseu de maximum 2 ore la Schitul Coltul chiliei, o Biserica foarte veche construita in stanca, de unde puteti urca pe celalalt versant cu popas la Refugiul Diana, marele grohotis.Biserica Sfintul Nicolae La intrarea in Orasul Zarnesti s-a deschis Rezervatia de Ursi Libearty, recent, unde sunt adusi ursii din Predeal, Brasov, si chiar din Europa, iar Rangerii de la Parcul National Piatra craiului, la niste preturi acceptabile, asigura transport si ghid la o serie de observatoare, unde cu un binoclu sau chiar pe viu puteti vedea: ursi, caprioare, vulpi,si pot fi contactati la tel.0745018152;de asemenea s-a deschis si un Park De Aventura,,La intrarea in Orasul Zarnesti,dinspre Rasnov,in localiatatea Tohanul Nou,s-a deshis un Aerodrom,de asmemenea este si un Circuit de Motocross.

Activitati de relaxare: jocuri(sah, rummy, table, 66), drumetii. . Alte: Hiking, Alpinism, Ski de tura, Ciclism, Tiroliana, Teambuilding, Trasee Turistice cu Ghid Autorizat, contra cost.Pentru a sti sigur, daca mai avem camere libere,uitati-va la rubrica Mentiuni!Atentie,Unitate Supravegheata Video!Fumatul Interzis!


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet prin cabluinternet prin cablu
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
sanie trasa de caisanie trasa de cai
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
teren de sportteren de sport
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
sobe de teracotasobe de teracota
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 21 adulți în 7 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 24.04.2017 - 24.04.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Coltea Irina;coltea Catalin;coltea Ciprian(engleza
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare