Hanul Casa Bucovineana Voronet - TURIST INFO .ro

Hanul Casa Bucovineana din Voronet

Voronet, fundatura fara denumire, nr. fn ( la aprox. 4.5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Despre Hanul Casa Bucovineana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Han Casa Bucovineana Voronet este situata la 10 minute de mers pe jos de Manastirea Voronet si la 40 minute de orasul Suceava.
Este locatia ideala petru toti cei care vor sa viziteze Manastirea Voronet si sa se deconecteze de aglomeratia orasului.

Han Casa Bucovineana Voronet ofera servicii de cazare in 10 camere, maxim 20 locuri.
Dotari: - parcare
- loc de joaca pentru copii
- gratar.

Te invitam in Bucovina sa descoperi farmecul acestor tinuturi de basm, nicaieri nu vei intalni atata bogatie de istorie romaneasca si atatea amintiri scumpe trecutului nostru. Oferim cazare Voronet la un pret foarte accesibil pentru familii, grupuri de prieteni, perechi, sau tuturor celor care cauta niste momente de vis si relaxare.

Vei intalni oameni deosebit de primitori, vei descoperi caldura oamenilor din Bucovina. Petreceti-va vacanta aici cu noi in judetul Suceava si nu veti regreta alegerea. Va stam la dispozitie in orice moment si va putem oferi mai mult decat o simpla cazare.

Vei intalni o zona pitoreasca cu un farmec aparte, in care vei putea descoperi datini, obiceiuri si oameni deosebiti. Natura a fost extrem de generoasa cu aceste locuri: trasee montane incantatoare de vara si iarna, paduri seculare, partie de schi, vestigii istirice medievale.

Iti recomandam sa vizitezi Manastirea Voronet! Vino sa descoperi secretele albastrului de Voronet, splendorile picturilor murale interioare si exterioare peste care au trecut peste 450 de ani de istorie. Mănăstirea Voroneţ este înscrisă în patrimoniul UNESCO.

Te vei putea bucura de odihna in camere cu asternuturi care miros a flori, asta inseamna cazare in Voronet!


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Seserman Nicolaie
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare