Casa Aura Voronet, comentarii

Casa Aura din Voronet

Voronet, nr. 249 ( la aprox. 4.5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Aura Voronet


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Aura din Voronet:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Octavian S. - Constanta
( sejur: 20.07.2015 - 24.07.2015 )
10
Pozitionare foarte buna a pensiunii,proprietarii super oameni,conditii excelente!

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Costin - Bucuresti
( sejur: 03.09.2014 - 04.09.2014 )
9.7
Pensiunea este pozitionata foarte bine, usor de ajuns, dar intr-o zona linistita, cu multa verdeata si o priveliste frumoasa in apropierea unui parau. Camerele spatioase, foarte curate, grupuri sanitare curate, bine igienizate, spatioase. Mobilier mai mult decat decent, saltele paturilor foarte bune, pernele la fel, printre putinele pensiuni unde am dormit ca acasa.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Luminita D. - Iasi
( sejur: 21.07.2014 - 26.07.2014 )
7.5
Am fost la aceasta pensiune in a doua jumatate a lunii iulie 2014, perioada ploioasa si putine momente de vara autentica.
Personalul (proprietarii, sot-sotie) foarte dragut si discret. Camerele foarte curate, chiar daca covoarele sunt mai vechi. Camerele de la etajul 1 unde am stat noi au grup sanitar propriu, cu instalatie sanitara impecabila si cu apa calda non stop. Televizorul din camera este unul foarte mic, amplasat pe un dulapior departe de pat si la care este greu de vazut scrisul. Cele 3 camere de la etajul 1 sunt aranjate radial in jurul unui gol central care da afara intr-o veranda cu frigider, locuri de servit care ceva si muscate frumoase. Cabana este amplasata la liziera unei paduri de brazi, cu o curte mare si locuri de parcare in siguranta si in care se gasesc amenajate mai multe locuri de servit masa, inclusiv un foisor dotat perfect pentru o petrecere de grup si un gratar cu lemne. In imediata apropiere se afla raul Voronet si un tapsan ce dau un farmec deosebit ambientului. In imediata vecinatate se afla Complexul Voronet Rezidence unde se poate servi masa. Manastirea Voronet este la 40-45 minute de mers pe jos, pe un drum sapat pentru canalizare si care nu are trotuare pentru pietoni. Mai departe de manastire se poate vizita Schitul `Daniil Sihastru`, foarte pitoresc si linistit. Pe soseaua ce trecu prin fata cabanei se poate merge spre Baza de Agrement Arinis, foarte bine dotata, unde se poate inota, merge pe bicicleta, alerga si in final se poate servi si masa cu diverse specialitati si preparate. Pentru perioadele de weekend am inteles ca se poate beneficia si de un teleferic, in zona unei partii de schii. Se pot face, de asemenea, si 1-2 trasee montane. In concluzie, recomand aceasta pensiune tuturor celor care vor sa petreaca un timp de odihna si relaxare in conditii foarte bune, si la un raport calitate/pret de nota 10.

Nemultumiri nu avem iar eventualele sugestii se pot extrage din prezentare.
Comentariu util ?
3 voturi 5 voturi

Daniel B. - Craiova
( sejur: 29.06.2014 - 03.07.2014 )
9.2
Gazdele au fost f. Amabile si discrete pe tot parcursul celor 4 zile petrecute la pensiune.

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi
CONTACT
Aurelia Apostol
0746 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare