Cabana Catalina Voronet, comentarii

Cabana Catalina din Voronet

Voronet, str. Voronetului, nr. 111 ( la aprox. 4.5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Catalina Voronet


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Catalina din Voronet:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Turist - Iaşi
( sejur: 27.12.2014 - 30.12.2014 )
9.3
O locaţie perfectă pentru cei care apreciază liniştea, un loc retras, într-un cadru natural minunat. Pădurea care începe dincolo de portiţa din fundul curţii, brazii care împrejmuiesc curtea, şemineul care încălzeşte toată cabana, terasa cu o vedere splendidă...multe ar mai fi de adăugat dar mai bine vă las pe voi să descoperiţi. Proprietarul e comunicativ si de cuvânt.

Nu e o nemulţumire ci o atenţionare. Cabana e pe un varf de deal iar dacă nu aveţi un SUV 4x4 pregătiţi-vă pentru o faină plimbare cu sania.
Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Catalin
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare