Vila Macesu Voineasa - TURIST INFO .ro

Vila Macesu din Voineasa

comuna Voineasa, sat Valea Măceșului, str. Macesului, nr. 18  
Despre Vila Macesu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Ospitalitatea gazdelor, peisajul, liniştea, grădina întreţinută, mâncare ca la mama acasă

... citeste mai mult

Se aflã pe Valea Lotrului în Sat Valea Mãceșului la 6 km de centrul Comunei Voineasa pe marginea drumului dn7a sub poalele padurii de fag intr-un decor pitoresc. Intrata in circuitul turistic la finele anului 2008, pensiunea reține atenția vizitatorilor prin îmbinarea armonioasã a stilului rustic cu cerințele confortului modern.
În apropiere, undele Lotrului șoptesc permanent amintiri vechi cu haiduci și potere dar și evenimente mai recente din viața tumultoasã a celui mai mare șantier al țãrii : Hidrocentrala Lotru - Ciunget care s-a zãmislit prin aceste locuri între anii 1966 și 1980. Tot aici dãinuie peste ani vechiul podul de fier construit de societatea Carpatina pentru calea feratã forestierã care lega Voineasa de Orașul Brezoi, poarta de intrare pe Valea Lotrului înainte de construcția drumului auto actual.
Aerul ozonizat fãrã urme de poluare, freamãtul pãdurilor, apele cristaline ale pâraielor ce cad pe alocuri în cascade, climatul adãpostit fac din acest loc o oazã de liniște și echilibru cu efecte sanogenetice deosebite.
Turiștii pot realiza atractive excursii în numeroasele locuri pitorești din jur. În apropiere (1. 2km) se poate pãtrunde pe Valea Latoriței, una din cele mai sãlbatice vãi de munte din România, pânã la lacurile de acumulare Petrimanu și Galbenu (30km. Neasfaltat). Tot de aici se poate merge pe Valea Lotrului pânã la Lacul Vidra (30km) și Obârșia Lotrului (50km) sau spre renumitele Cataracte ale Lotrului, Lacul Balindru cu impresionantul viaduct.
Cei dornici de mers pe jos pot încerca o plimbare pe vechiul drum de culme al Munților Latoriței construit de armata românã în anul 1915 care începe la 150m de vilã și care oferã priveliști încântãtoare urcând dealurile Giurãscu și Cireșu. Fiecare anotimp își are aici frumusețile sale iar ospitalitatea gazdelor contribuie din plin la realizarea unei plãcute vacanțe sau petrecere a unui sfãrșit de sãptãmânã.
Nu trebuie uitat însã în nici un moment ca frumusețea naturii trebuie respectatã de fiecare.FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
ferma proprieferma proprie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livadalivada
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
sala de mesesala de mese
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 12 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 09.06.2017 - 21.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Veronica Vasile
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare