Pensiunea Stefanescu Voineasa - TURIST INFO .ro

Pensiunea Stefanescu din Voineasa

comuna Voineasa, sat Voineasa, str. I. Ghe. Duca, nr. 144  
Despre Pensiunea Stefanescu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Ştefănescu vă oferă o vilută cu două dormitoare, bucătărie, baie și living, iar în corpul alăturat un apartament la mansardă cu două dormitoare baie și terasă. Parcare, foișor, grătar, loc de joacă pentru copii.

Voineasa, localitate atestată documentar la 5 iunie 1520, este situată în bazinul central al Văii Lotrului, la 38 km de Brezoi și 75 km de Râmnicu Vâlcea, la altitudinea de 600 m.

Peisajul feeric, aerul pur și ozonat, cu esențe volatile de rășinoase, ospitalitate gazdelor, multiplele posibilităti de recreere, fac din sejurul dumneavoastră, petrecut la Pensiunea Ştefănescu, amintiri de neuitat.

Pensiunea Ştefănescu este situată la 30 km de Ski Resort Transalpina, vă vor așteaptă cele mai ospitaliere gazde din Valea Lotrului, pentru a petrece un sejur de vis la pensiunea noastra.


Obiective turistice în Voineasa:

Pârtia Transalpina:
In zonă Lacului Vidră (Ski Voineasa) pe vârfurile ce depăsesc 2000 m inăltime, zăpada persistă pană în luna mai. în imediată apropiere, la Obârșia Lotrului se află intersecția cu Transalpina cea mai inaltă șosea din România.

Lacul Jidoaia:
Barajul Jidoaia se situează în Munții Lotrului, la 16 kilometri nord de stațiunea Voineasa, pe cursul Jidoaiei, afluent al Voinesitei.

Lacul Balindru:
Se situează la nord-est de barajul Vidră, la confluența Lotrului cu Balindru. Cele 2 lacuri de acumulare sunt unite printr-un drum cu aspect forestier

Lacul Vidră:
Lacul Vidră este situat la cea mai mare altitudine din România, este cel mai mare lac din cadrul amenajării hidroenergetice Lotru-Ciunget.

Cheile Latoritei:
Aici veți fi fermetati de frumusețea locului, intermediază accesul spre Cascadă Apa Spânzurată, Cascadă Moară Darcilor, Piatră cu Găuri, Lacurile Petrimanu și Galbenu sau Peșteră Muierii.

Peșteră Laptelui:
Peșteră Laptelui este faimoasa pentru galeria unică, lungă de 87 m, ușor de parcurs. La capătul galeriei se află un bazin cu apa rece.

Hidrocentrală de la Ciunget:
Este o hidrocentrală subterană situată în județul Vâlcea, la o adâncime de 2km, proiectată pentru a intră în funcțiune în situații de criză ale țării, când nevoia de electricitate este mare. Se aprovizionează din lacul de acumulare Vidră.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
ferma proprieferma proprie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
terasaterasa
FACILITĂȚI CAMERE:
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 8 adulți în 4 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 15.07.2017 - 10.07.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Irina Ştefănescu
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare