Casa de vacanță Daria Voineasa, comentarii

Casa de vacanță Daria din Voineasa

comuna Voineasa, sat Voineasa  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Daria Voineasa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Daria din Voineasa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alexandru - Bucuresti
( sejur: 21.01.2017 - 24.01.2017 )
9.7
Cabana este confortabila si spatioasa, utilitata si mobilata complet si cu gust, incalzirea este mai mult decat suficienta, raportul calitate pret foarte bun. Deasemeni propritarii sunt oameni de nota 10.

Nu exista minusuri care sa influenteze sederea
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Raluca Camelia - Bucuresti
( sejur: 18.06.2016 - 20.06.2016 )
9.3
Camerele sunt curate, lenjeria este de calitate,nu este lenjerie creponata;bucataria este utilata complet,foisorul este de senzatie, cu o masa de 8 persoane,husele scaunelor sunt foarte confortabile; zona este linistita,aerul este curat.Recomand pentru un weekend de relaxare.

Ceva probleme la baia de sus:apa din cada se scurge pe langa.
Sugestii:
Cateva sezlonguri si un leagan.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Andrei S. - Bucuresti
( sejur: 22.01.2016 - 25.01.2016 )
8.2
Gazda foarte primitoare. Super cald (chiar si pe ger de -28). Vila la un pret excelent chiar si pt 4 persoane (desi incap 6 lejer).

Distanta mare pana la partia de ski Transalpina. Una din canapelele din sufragerie este destul de incomoda. In rest, totul este perfect.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Florentin - Bucuresti
( sejur: 14.08.2015 - 16.08.2015 )
9.7
Casuta este foarte draguta, curata, dotata cu tot ce este necesar. In curte este si un foisor foarte spatios. Este izolata de proprietatile vecine fiind asezata langa padure, pe o suprafata generoasa, astfel incat privelistea este minunata. Am avut parte de liniste si relaxare pe toata durata sejurului. La Casa Daria ne-am simtit in mijlocul naturii si cu siguranta vom reveni.

Nu avem nemultumiri
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Claudiu - Sibiu
( sejur: 01.05.2014 - 04.05.2014 )
9.5
Este al doilea sejur petrecut la Casa de Vacanta Daria si cu certitudine vor urma si altele.
Este o cabanuta minunata dotata cu toate cele necesare, finisaje, lenjerie, prosoape si mobilier de calitate, cum rar gasesti la pensiunile din Romania. Cabanuta este plasata intr-o poienita superba la marginea localitatii Voineasa, ofera intimitate si o priveliste care iti taie respiratia. Are o curte foarte mare unde copii se pot juca in voie.

Unul dintre calorifere nu se putea opri, robinetul a fost defect. Am semnalat acest lucru proprietarului care va remedia aceasta problema.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Elena - Chisinau
( sejur: 27.01.2014 - 31.01.2014 )
9.8
Vila este foarte draguta, curata, se afla putin izolata de celelalte case din jur iar privelistea din jur este extraordinara.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Carmen N. - Constanta
( sejur: 08.08.2013 - 12.08.2013 )
8.5
O casa foarte draguta, curatenie, liniste, confort.

Nu am nemultumuri, doar niste sugestii: 2-3 sezlonguri, O piscina gonflabila nu foarte costisitoare si un televizor in celalat dormitor.
Comentariu util ?
6 voturi 1 vot
CONTACT
Receptie
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare