Casa de vacanță Aurelia Voineasa, comentarii

Casa de vacanță Aurelia din Voineasa

comuna Voineasa, sat Voineasa, str. Decindea, nr. 27  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Aurelia Voineasa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Aurelia din Voineasa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Madalina - Pitesti
( sejur: 09.09.2016 - 11.09.2016 )
10
Totul este magnific , o liniste deplina si minunata , casa super primitoare , de cand pasesti in interiorul casei te simti ca la tine acasa . Abia astept sa ma reintorc .

Televizoarele ar fii singurul lucru care ar trebui schimbate , dar nu il putem numi acest fapt minus , ai tot ceea ce iti trebuie pt o vacanta in familie sau cu prieteni
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

DANIEL - Ploiesti
( sejur: 23.08.2015 - 28.08.2015 )
9.3
Super OK! Gazde discrete,abia de le-am vazut,cabana cu toate facilitatile necesare,spatiu mai mult decat suficient pentru agrement:badminton,tenis de masa (exista masa in stare f buna),fotbal etc.Optim pentru cei veniti cu copiii.Liniste,temperaturile zi/noapte echilibrate.Imprejurimile sunt superbe,potentialul zonei este urias.Uiti cu adevarat de vartejul cotidian. Personal,m-as mai intoarce acolo cu drag.

Minusurile NU tin de cazare sau gazde etc,ci de preocuparea edililor pentru a furniza informatie despre obiectivele de interes. Nu exista indicatoare catre diverse locuri care nu numai ca merita sa fie vazute,dar sunt minunate!! Marcajele care au fost candva sunt acum sterse si rare.Noroc ca va pot da gazdele informatii despre zona.Caile de acces catre acele locuri ascunse sunt...hm...jalnice,dar cu grija si rabdare scapati cu masinile noroite,dar intregi;va asigur ca merita efortul.Totusi,niste info de baza le puteti extrage de pe net.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Mihai / Aurelia
0753 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare