Casa de vacanță Ama Voineasa, comentarii

Casa de vacanță Ama din Voineasa

comuna Voineasa, sat Voineasa, str. Grotului, nr. 11  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Ama Voineasa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Ama din Voineasa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Raluca - Targoviste
( sejur: 08.07.2017 - 11.07.2017 )
10
Casa se afla intr-o zona linistita, cu multa verdeata. Este foarte curata si dispune de absolut tot ce ai nevoie pentru o vacanta reusita. Gazda este foarte draguta si primitoare, iar daca ai nevoie de ceva, te ajuta cu mare drag. In acelasi timp este foarte discreta si nu te deranjeaza cu nimic. Ne-am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Daniela - Bucuresti
( sejur: 29.04.2017 - 01.05.2017 )
10
Casa de vacanta este amplasata intr-o zona linistita, departe de zgomotul strazii. Este dotata si utilata cu absolut tot ce ai nevoie pentru o vacanta perfecta. De cum am deschis usa de la intrare si am pasit inauntru, m-am simtit ca acasa. Casa este ideala pentru familii cu copii, deoarece toate camerele sunt situate la parter. Proprietarii sunt niste oameni foarte primitori si discreti. Desi stau in vecinatate, nu ne-au deranjat deloc pe toata perioada sederii. Vom reveni cu drag la casa Ama.

Nu exista minusuri.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Claudiu - Sibiu
( sejur: 18.09.2015 - 20.09.2015 )
9.5
Recomandam cu caldura aceasta locatie, am petrecut un weekend minunat. Este dotata complet si cu produse de calitate. Am recomanda un prajitor de paine pentru bucatarie

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Lidia - Sibiu
( sejur: 04.09.2015 - 06.09.2015 )
8.8
-Liniste si intimitate, fiind retrasa fata de zona publica,ceea ce am si cautat.Terasa este generoasa si a constituit zona favorita prin peisajul montan pe care il ofera.Livingul cu bucatarie inglobata este incapator si bine structurat.
-Am beneficiat de tot ce aveam nevoie pentru autogospodarire si relaxare la un sfarsit de saptamana.

-Nu au fost nemultumiri.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Receptie
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare