Casa cu Zorele Voineasa, comentarii

Casa cu Zorele din Voineasa

comuna Voineasa, sat Valea Măceșului, str. Principala  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa cu Zorele Voineasa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie casei cu Zorele din Voineasa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alexandru Bogdan - Caracal
( sejur: 30.12.2016 - 02.01.2017 )
9.7
Totul a fost Ok, vom reveni cu plăcere !

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Razvan - Bucuresti
( sejur: 13.08.2016 - 15.08.2016 )
9.2
Curatenie impecabila, camere mari, amplasare excelenta, grozav pentru relaxare.
Gazdele au fost prietenoase (cu exceptia uneia, dupa cum am scris in sectiunea minusuri).

Atunci cand am cerut uneia dintre gazde niste farfurii si o cratita pentru gratar, am avut impresia ca am deranjat-o pe una dintre gazde (aceeasi gazda care ne inchidea usa la bucatarie, lua detergentul de vase dupa ce il folosea, etc.) astfel incat a trebuit sa mergem la Voineasa pentru a cumpara farfurii de plastic, tacamuri de unica folosinta (ca atunci cand mergem la padure, nu la pensiune) si detergent de vase, pentru ca ne-a fost rusine sa mai cerem. Nu scria nicaieri in descriere ca accesul la bucatarie este limitat.

De asemenea nu exista semnal la telefon (nici Vodafone nici Orange). Nu este un lucru rau, pentru ca ajuta la relaxare, dar merita mentionat.
Răspunsul unității: ( 26.09.2016 )

In regulamentul de ordine interioara este mentionat faptul ca accesul la bucatarie este limitat. De asemenea se precizeaza foarte clar persoanei care stabileste contactul telefonic in vederea rezevarii (si nu intregului grup) ca accesul la bucatarie este limitat. Exista riscul ca persoana care face rezervarea sa nu comunice intregului grup conditiile de cazare. Turistii au tendinta de a presupune ca exista bucatarie (desi nu se specifica in descrierea unitatii de cazare) si mai mult decat atat sa o si foloseasca intr-o maniera proprie.

Comentariu util ?
0 voturi 4 voturi

Daniel - Bucuresti
( sejur: 05.02.2016 - 07.02.2016 )
9.2
Pensiunea se ridica la nivelul oricaror asteptari, atat in ceea ce priveste confortul cat si in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Proprietarii sunt receptivi la orice solicitari si au dat dovada de multa ospitalitate.
Atmosfera in pensiune este intima, familiara, departe de cotidianul cu care suntem obisnuiti.
E bine ca si in Romania se poate face turism ca in strainatate, de calitate.
Abia astept sa revenim atat iarna cat si vara.
Merita sa popositi la ei.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Baburu G. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 05.01.2013 )
10
Mi-a placut modul de comunicare, mi s-a raspuns prompt, civilizat. Se poate face turism de calitate si in Romania cu asemenea proprietari de pensiuni. Sper ca anul acesta sa prind o camera libera, este o zona superba, cu oameni primitori.

Comentariu util ?
31 voturi 13 voturi
CONTACT
Receptie
0250 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare