Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Angelica din Voineasa

Voineasa, sat Voineasa, I G Duca, nr. 7 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dipold Robert din Dumbrăveni/sibiu
nota: 10
schedule 23.02.2024
Un loc deosebit, cu o gazdă deosebită! Condiții super decente (vezi foto de pe site), am fost în multe locuri, dar aici la doamna Angelica ne-am simțit minunat. Relax total. Locul ideal pentru a-ți 'încărca bateriile', recomand cu încredere! N-o să regretați! În mod sigur vom reveni cel puțin odată pe an! Felicitări administratorului acestei minunate locații! Nota zece.
   Alexya din Giurgiu
nota: 10
schedule 04.10.2023
Am fost super mulțumiți și incantati de Casa Angelica. Am avut parte de relaxare, liniște și o priveliște deosebit de frumoasă, de doamna Dorina nu am cuvinte... o femeie de nota 10, cu siguranță vom reveni aici ♥️
   Daniel Ghiță din Râmnicu Vâlcea
nota: 10
schedule 05.09.2023
Aici am găsit cea ce căutam: linistea naturii dar și confortul cotidian, gazdele foarte amabile si atente pentru a nu ne lipsi nimic pentru a avea un sejur placut. Cu siguranță vom reveni!!! O locație curata și cu un peisaj de vis!!!
   Culea Nicolae din Oltenita
nota: 10
schedule 30.07.2023
Locatia este superba. Gazdele sunt primitoare si foarte saritoare. O locatie minunata, curata si linistita. Camerele sunt curate, la fel si baile.
Bucataria este utilatata, cu tot ce trebuie, livingul este foarte spatios. Un punct forte al casei, pe langa curatenie si dotare, este micuta plaja amenajata de propietari pe malul raului, unde am petrecut ore minunate de relaxare. Recomand cu placere locatia.
   Damian Violeta din Galati
nota: 10
schedule 07.07.2023
Locatia este superba iar gazdele minunate, primitoare si atente. Pensiunea se afla intr-o zona linistita, este moderna si foarte curata. Are toate facilitatile, nu ne-a lipsit nimic. Vom reveni cu placere. Ne-a placut amplasarea langa rau, peisajul este foarte frumos.
   Adriana Popescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.01.2023
E primul concediu in care chiar m-am relaxat total. Gazda este o doamna de nota 10, foarte amabila, sociabila, cu mult bun simt. Pensiune este superbă! Cadru natural deosebit, amplasare de vis. Pensiunea este superbă, cu o curte mare și frumos amenajată, langa raul Lotru!
   Anna Stoica din Pitesti
nota: 10
schedule 17.10.2022
Excelent, recomand. Casa angelica Voineasa este situata pe malul râului Lotru, locație superbă, amenajata si intretinuta, intr-o zona linistita, cu o priveliste superba. Proprietarii sunt primitori si atenti. Am savurat cafeaua de dimineata pe malul Lotrului, este de neuitat. Vom reveni in aceasta locatie cu multa placere. Multumim!
   Toloș Matei din București
nota: 10
schedule 30.07.2022
Casa Angelica, cel mai frumos loc unde te poți simți bine și relaxat, gazda este foarte primitoare, iar peisajul este frumos, interesant. Recomand sa veniți pentru relaxare și bună dispoziție atât în familie cât și cu grup de prieteni.
Locul de grătar și malul râului Lotru sunt minunate. Este curățenie și tot spațiul este bine îngrijit.
   Grumazescu Elena din București
nota: 10
schedule 30.07.2022
Cazarea este minunata. Gazda foarte primitoare si saritoare in toate cele solicitate. Camerele au vedere spre munte si sunt foarte comode. Livingul este mare, bucataria utilata, loc de gratar si loc de plaja pe malul raului Lotru. Este ideala cazarea pentru familii cu copii sau pentru un grup de prieteni care doresc sa se relaxeze.
   Iuliana Mariana Balaci din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2022
Locație superbă, curățenie excelentă, living spațios, loc pentru șezlong pe malul Lotrului, excelent atât vară cât și iarnă. Bucătărie dotata, loc de gratar, parcare, camere spațioase. Gazda foarte draguta si primitoare! Excelent pentru familii cu copii, excelent pentru cupluri care doresc sa petreaca, excelent pentru persoane in varsta care doresc sa se relaxeze. Peisajul este de vis, iar susurul apei te face sa vezi viata cu alti ochi. Sa iti bei cafeaua de dimineata pe malul apei este divin!
   Veronica Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.07.2022
O casa tare drăguță, frumos amenajată, curata,bine întreținută. O gazdă primitoare, veselă, atentă la tot ceea ce ai nevoie. Este tot ce trebuie pentru o vacanță liniștită, departe de gălăgia urbană. Este dotată cu tot ce ai avea nevoie și de acolo poți face multe plimbări spre punctele de atracție ale zonei. Un punct forte al casei pe lângă curățenie, primire, dotare este și răul care curge prin spatele casei, unde proprietarii au amenajat o micuță plaja În mod sigur o să revin cât mai curând, sper la sfârșitul lunii viitoare.
   Andronic din București
nota: 9.33
schedule 19.07.2022
Locatie frumos amenajata si intretinuta, intr-o zona linistita, cu o priveliste superba. Pe langa toate acestea, proprietarii sunt foarte primitori si atenti. Am ramas placut impresionati la toate capitolele! Probabil vom reveni in aceasta locatie! Multumim!
   Florentina F din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.12.2020 - 27.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut Crăciunul la Casa Angelica. Totul a fost perfect: condiții foarte bune, living spațios și bucătărie utilata cu tot ce trebuie, gazda foarte amabilă.
   Liviu din Herasti
nota: 10
schedule sejur: 22.06.2019 - 24.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea langa rau, liniste, curat, recomandat pentru familiile cu copii
CONTACT
Hodorog Doina Angela
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Hodorog Doina Angela
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0756 808 736
Apel/SMS