Casa Angelica Voineasa, comentarii

Casa Angelica din Voineasa

comuna Voineasa, sat Voineasa, I G Duca, nr. 7  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Angelica Voineasa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Angelica din Voineasa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Paul G. - Drobeta Turnu Severin
( sejur: 03.08.2015 - 10.08.2015 )
8.5
Camere spatioase, curate. Cu balcon.
Gazdele - d-na Doina si d-l Tica, foarte amabili,buni gospodari, discreti, dar prezenti intotdeauna la nevoie! Se observa clar a fi o casa si o gospodarie bine aranjata, cu bun gust si toate cele util-necesare si totodata, bine intretinuta!

-este situata la intrarea dinspre Brezoi (Valea Macesului). Avand de parcurs cca 2,5 -3 km pana in centrul localitatii si zona comerciala (aprox 25 - 30 min mers pe jos), dar in concediu treb sa facem mai multe drumetii!
- sunt necesare niste cuiere in camera si, mai ales, in baie, pt prosoape (cu care cam treb sa vii de-acasa; noi nu am avut puse la dispozitie decat doua mici-micute pt cele 7 zile!)
Răspunsul unității: ( 01.11.2016 )

Casa Angelica este situata chiar la intrarea in statiunea Voineasa fiind de parcurs decat 1 km pana la zona comerciala.

Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi
CONTACT
Hodorog Doina Angela
0756 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare