Pensiunea Romina Viseu de Sus, comentarii

Pensiunea Romina din Viseu de Sus

Viseu de Sus, str. A. I. Cuza, nr. 31  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Romina Viseu de Sus


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Romina din Viseu de Sus:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihail C. - Bucuresti
( sejur: 13.08.2015 - 14.08.2015 )
10
Pensiunea, camerele, curatenia si receptivitatea gazdelor sunt de o calitate exceptionala. Exista TV in fiecare camera, WiFi, sala de mese separata, unde gazda se intrece pe sine in prepararea bucatelor. `Mocanita` este f. Aproape de pensiune. Recomand tuturor, accesul la pensiune fiind usor cu masina sau cu taxiul, nu pe jos.

Nu exista.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Alexandra - Cluj-napoca
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 18.08.2015 )
5
Rezervarea nu s-a finalizat pentru ca nu am fost contactata de Pensiune si la numerele de telefon nu mi-a raspuns nimeni.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

Gheorghe S. - Ploiesti
( sejur: 05.06.2015 - 08.06.2015 )
8.7
Gazda deosebita te face sa te simti ca la tine acasa, mincare traditionala din belsug,atmosfera de familie care te face sa stai cat mai mult.

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Anuta Coman
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare