Pensiunea Zahara Vatra Dornei, comentarii

Pensiunea Zahara din Vatra Dornei

Vatra Dornei, str. Argestru, nr. 76  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Zahara Vatra Dornei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Zahara din Vatra Dornei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Anamaria Cristina L. - Cluj Napoca
( sejur: 29.04.2017 - 30.04.2017 )
10
Desi am petrecut doar o noapte acolo, ne-am simtit minunat. Ambele gazde sunt incredibil de prietenoase, sufletiste, implicate si gospodare. Casa/pensiunea e construita si mobilata cu foarte bun gust, se vede/simte personalitatea bucovineana si a proprietarilor. Cand mai ajungem prin zona, in mod cert tot la ei voi apela.
Plus, au un caine Bruno extrem de cuminte, jucaus si simpatic. Il tin in cusca cat timp au musafiri, liber e un partener excelent de joaca. Am jucat Rummy cu jocul proprietarilor, am intins discutii despre tara, ne-am unit in principii. Un loc excelent. Chiar daca e asezata la strada casa, restul plusurilor anuleaza total acest aspect.

Absolut nici o plangere. E alegerea nr 1 pentru Vatra Dornei.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Popescu Zahara
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare