Pensiunea Happy Inn Vatra Dornei, comentarii

Pensiunea Happy Inn din Vatra Dornei

Vatra Dornei, str. Parcului, nr. 1A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Happy Inn Vatra Dornei


Total
8.4
Personal
8
Servicii
8.2
Curatenie
8.8
Confort
7.4
Pret / Calitate
8.1
Localizare
9.8
Toate recenziile (20)
 
Single (1) Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar (7) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (4) Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Happy Inn din Vatra Dornei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Iulian - București
( sejur: 22.08.2016 - 23.08.2016 )
7.5
Locatia foarte buna, aproape de multe puncte de interes

Camera ar trebui modernizata
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihai - Suceava
( sejur: 20.08.2016 - 21.08.2016 )
9.7
Locaţia este excepţională,liniște,aer curat,de parc, iar în interior curăţenie

Lipsa unui minifrigider în cameră,mai ales pe timpul verii
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ana Maria - Iasi
( sejur: 15.08.2016 - 17.08.2016 )
10
Personalul foarte amabil
locatia centrala

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Elena - Iasi
( sejur: 05.08.2016 - 07.08.2016 )
8.8
Locatia,super

Prezenta tintarilor
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Loredana - Arad
( sejur: 14.07.2016 - 16.07.2016 )
7
Locatia,zona, Veveritele.

Personalul ar putea fi mai amabil.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andrei P. - Oradea
( sejur: 12.07.2016 - 13.07.2016 )
9.3
Amplasarea

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Corina - Pitesti
( sejur: 10.06.2016 - 11.06.2016 )
5.5
Locatia superba in parc, liniste, terasa, mancare gustoasa, portii generoase. A fost asigurata caldura, data fiind temperatura scazuta, chiar si in iunie. Asternuturi curate. Rezervarea s-a facut prompt si fara surprize. Parcarea asigurata in parc, wi-fi disponibil., bucataria deschisa pana tarziu (10 seara).

Nu exista indicatoare catre pensiune, am pierdut timp cautand-o. Pensiunea este veche si aspectul general neingrijit. Mochete uzate, neaspectuoase, scaune instabile la restaurant, patul cu arcuri si scartait infernal la fiecare intoarcere, lipsa oricarui interes in camera fata de eventualele elemente decorative. De exemplu, in poze iti atrag privirile niste veioze dragute in camere, niste lumanari colorate pe dulap, la sauna lumina ambientala, lumanari...dar la fata locului, nimic de acest gen, atmosfera total diferita decat cea creata prin pozele bine realizate. Pozele prezinta unitatea de cazare intr-o lumina mult mai atragatoare decat ceea ce ofera in realitate. Camera f. Mica, anosta, mocheta trista rau de tot (veche, neplacuta la atingere, urata). Se simte clar nevoia renovarilor. Discordanta majora intre frumusetea cadrului in care este pozitionata si aspectul/conditiile pensiunii. Pacat de acest avantaj nevalorificat! Personalul desi amabil, ar putea aborda un aspect mai profesionist. Comunicare deficitara intre angajati si patron, motiv pentru care am stabilit ca urmeaza sa venim si ca dorim sa folosim sauna, am sunat cu o ora inainte de sosire, (dupa cum ni s-a indicat), pentru a avea timp sa pregateasca sauna. La sosire, aflam ca sauna nu era pornita pe motiv ca nu au stiut daca ni se comunicase faptul ca aceasta se plateste separat de costul camerei... Dar nici nu au incercat sa lamureasca aspectul pana la sosirea noastra. Nu ne-a picat deloc bine, intrucat era 8 seara, veneam de departe, obositi, nu vroiam decat o sauna, mancare si somn. Pana la urma am facut si sauna, desi zona de acolo "beneficiaza" de aceeasi mocheta neprietenoasa iar mirosul este unul nu foarte atragator. Am primit prosoape si am facut dus, ceea ce a fost ok.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Cezar - Suceava
( sejur: 06.05.2016 - 07.05.2016 )
10
Personal amabil, profesionist. Pozitia foarte avantajoasa a pensiunii in parcul cental, aproape de toate zonele de interes din oras. Camera curata, utilata cu tot ce este necesar,servicii ireprosabile. Cu siguranta, vom mai reveni.

Prezenta unui sistem de ventilatie la baie ar fi binevenit.
Răspunsul unității: ( 10.05.2016 )

Ne bucuram ca ati avut un sejur placut si va asteptam cu cel mai mare drag si cu alta ocazie.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ancuta - Suceava
( sejur: 09.04.2016 - 10.04.2016 )
10
Super! Foarte curat si personalul amabil :) astept sa revenim !

Răspunsul unității: ( 10.05.2016 )

Va multumim mult pentru tot si va asteptam cu drag si cu alta ocazie.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andreea-maria - Iasi
( sejur: 19.02.2016 - 21.02.2016 )
4.7
Zona in care este amplasata pensiunea este frumoasa ( in mijlocul parcilui)si ca e in centru.

Nu s-au comunicat de la bun inceput indatoririle noastre fata de ei/pensiune si nici ei nu si-au precizat responsabilitatile.
Amenintarile cu politia/interventia sunt ffff dese la ei.
Pt pretul care il au ofera prea putin si din pct de vedere al conditiilor ( patul matrimonial care de fapt nu e pat matrimonial, fara frigider in camera si nici macar unul la comun nu au, unele camere nici cabina de dus nu au etc)dar si al caracterul `proprietarilor` iar cerintele de la clienti sunt uriase.
Pat matrimonial= un pat de o persoana jumatate maxim care scartie la fiecare miscare plus salteaua lasa de dorit, etc.
Răspunsul unității: ( 26.02.2016 )

Buna ziua,
Referitor la nemultumirile semnalate dorim sa precizam urmatoarele:
`Nu s-au comunicat de la bun inceput indatoririle noastre fata de ei/pensiune si nici ei nu si-au precizat responsabilitatile. `
- Indatoririle la care se face referire sunt regulile DE cazare prezentate clientului la intrarea la cazare pe voucher-ul de cazare si care sunt luate la cunostinta si acceptate de client prin semnatura. In aceasta situatie a fost vorba despre interdictia de a se fuma in camere si de respectarea celorlalti cazati aflati in unitate prin mentinerea unui nivel de zgomot rezonabil.Ambele reguli au fost incalcate de catre dumneavoastra. V-a fost atrasa atentia referitor la aceste aspecte de catre personalul unitatii in repetate randuri si vi s-a spus ca se poate fuma si asculta muzica la un volum mai ridicat in sala de restaurant a pensiunii si nu in camere.

`Amenintarile cu politia/interventia sunt ffff dese la ei.`
- Din pacate, urmare a jignirilor repetate si a comportamentului recalcitrant al unuia dintre membrii grupului aflat in stare de ebrietate ce nu dorea sa inteleaga ca nu se fumeaza in camere, regula ce v-a fost adusa la cunostinta atat in e-mailul de confirmare a rezervarii cat si ulterior prin voucherul de cazare pe care l-ati semnat, personalul unitatii a fost nevoit sa va atraga atentia ca in cazul in care nu va conformati regulilor se poate apela la serviciile echipei de paza si interventie.

`Pt pretul care il au ofera prea putin si din pct de vedere al conditiilor ( patul matrimonial care de fapt nu e pat matrimonial, fara frigider in camera si nici macar unul la comun nu au, unele camere nici cabina de dus nu au etc)`
- Patul matrimonial : 140 cm x 200 cm fiind conform cu normele de clasificare in vigoare.
- Conform prezentarii facilitatilor, camerele nu sunt prevazute cu frigider dar turistii pot depozita la cerere alimentele intr-un frigider din bucataria restaurantului. Dumneavoastra nu ati facut nicio cerere in acest sens.
- Conform prezentarii camerelor si a pozelor aferente se observa cu usurinta ca nu toate camerele dispun de cabina de dus.

Cu stima,
Pensiunea Happy Inn

Comentariu util ?
1 vot 1 vot
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Receptie
0741 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare