Pensiunea Casa Rustica Vatra Dornei, comentarii

Pensiunea Casa Rustica din Vatra Dornei

Vatra Dornei, str. Argestru, nr. 118A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Rustica Vatra Dornei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Rustica din Vatra Dornei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Arne B. - Bucuresti
( sejur: 20.08.2015 - 24.08.2015 )
9.7
Bucatarie foarte mare si foarte bine utilata, liniste, personal atent, gradina enorma. Faceti va rog si un loc de joaca, ajuta mult familiile cu copii.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Turist - Timisoara
( sejur: 20.03.2011 - 23.03.2011 )
7.8
Pensiunea a oferit exact ceea ce cautam, adica un loc linistit, aproape de natura, in mijlocul unui peisaj minunat. Locatia si facilitatile pe care le ofera s-au mulat perfect peste asteptarile noastre. A fost evadarea perfecta: singuri in pensiune, liniste, lipsa oricaror disturbari din exterior si, ceea ce ne-a placut foarte mult, o bucatarie complet utilata la dispozitie pentru a ne prepara propriile bucate.

Administratorul pensiunii, domnul Ursaca, s-a ocupat indeaproape de noi si s-a asigurat ca avem absolut tot ce ne trebuie. A fost foarte dragut si ne-a luat de la gara cu masina personala, ne-a dus inapoi si a fost tot timpul disponibil si plin de solicitudine fata de oaspetii sai. De asemenea este un om si un partener de conversatie placut, cu care ne-a facut placere sa petrecem cateva momente.

Avem de reprosat un singur lucru si acela tine mai degraba de verticalitatea si onestitatea omeneasca. Pe site scria ca tariful pentru cazare este de 60 Ron/camera dubla. Cand am vorbit la telefon cu administratorul pensiunii am intrebat in mod special daca tariful este 60 de Ron indiferent de perioada anului sau de zilele saptamanii si mi s-a confirmat ca intr-adevar tariful este de 60 de Ron tot timpul. In ziua plecarii, insa, cand am dorit sa platim pentru cazare, administratorul ne-a solicitat 70 Ron/noapte spunand ca pe perioada iernii tariful este mai mare. Daca nu as fi intrebat in mod special de acest aspect inca inainte de a merge acolo, nu as fi vazut nicio problema in a plati mai mult, mai ales ca a trebuit incalzita intreaga pensiune pentru numai doua persoane. Insa faptul ca pentru 10 Ron diferenta un om este dispus sa isi pateze cinstea ne-a facut sa hotaram ca nu vom mai merge niciodata acolo (doream sa mergem in vara cu niste prieteni si sa inchiriem intreaga pensiune pentru cateva zile).

Am fi lasat mai multi bani daca ni s-ar fi solicitat deschis acest lucru, caci oricum am oferit mai mult domnului Ursaca pentru faptul ca a fost atat de dragut sa ne transporte cu masina personala. Insa gasim ca justificarea oferita pentru tariful mai mare a fost neonorabila. Nu este vorba despre o suma mare, 10 Ron in plus pe noapte nu inseamna mare lucru, insa gestul cantareste mult iar noi tinem seama de astfel de lucruri.

Ne pare tare rau pentru aceasta situatie si ne-am fi dorit sa lasam un calificativ 100% pozitiv, insa corectitudinea ne obliga sa amintim de toate aspectele.
Comentariu util ?
41 voturi 15 voturi
CONTACT
Ursaca Petru
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare