Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Agroturistica Casa Runc din Vatra Dornei grade grade grade

Nota 10.0 / 102 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.96
insert_emoticon Servicii:9.96
lightbulb_outline Curățenie:9.96
weekend Confort:9.96
monetization_on Prețuri:9.96
location_on Localizare:9.94


Adaugă recenzie
   Paula Alexandra Ungureanu din Saveni
nota: 10
schedule 06.03.2024
Am fost cu parintii un weekend, in regim demipensiune si putem spune ca a fost un weekend pe cinste. Pensiunea a fost usor de gasit, la 10 minute pe mers pe jos pana la parc, iar drumul bun. De la camerele spatioase, calduroase, curate, baile dotate cu uscator de par si articole pentru dus si pana la privelistea din ambele camere, pensiunea iti ofera tot ce ai nevoie pentru un sejur minunat. Am lasat descrierea mancarii la urma pentru ca am lasat ce e mai bun la final. Mancarea, micul dejun si cina au fost gatite de gazda- o doamna supergospodina, amabila si primitoare, mesele au fost bogate si delicioase, astfel ca si acum ne gandim cu zambetul pe buze la ele. Am uitat sa mentionam ca intregul sejur a fost achitat integral cu cardul de vacanta.
   Andreea și Victor din Constanța
nota: 10
schedule 12.02.2024
Condiții de cazare foarte bune. Peisaj deosebit, mai ales ca am prins zăpadă. Mâncarea doamnei Iulia foarte gustoasa, pregătită în casă din ingrediente suta la suta naturale.
Gazdele deosebit de primitoare și atente.
Vom reveni ori de câte ori vom avea nevoie de putina relaxare.
   Ene L. din Moinesti
nota: 10
schedule 05.02.2024
Foarte multumiti de conditiile oferite! Mic-dejun si cina consistente si gustoase, ca la mama acasa! Peisaj mirific, gazde primitoare si disponibile sa multumeasca nevoile celor mici! De la pensiune faci 5 minute cu masina ca sa ajungi la partia de ski si patinoar! Recomandam pentru un sejur impreuna cu familia!
   Sanda din Suceava
nota: 10
schedule 22.01.2024
Am petrecut un week-end de vis, cu prietenii, la Vatra Dornei, la Casa Runc.
Amplasată într-un cadru natural minunat, Casa Runc are toate dotările care ne-au făcut confortabilă șederea (camere spațioase și luminoase, foarte curate și bine încălzite, lenjerie și prosoape impecabile, wi-fi, loc de parcare chiar în fața pensiunii, etc, etc).
Toate bune și frumoase la Casa Runc, însă doamna Iulia depășește orice așteptare. Gospodină desăvârșită, ne-a alintat cu cele mai bune bucate gătite cu produse din gospodăria proprie (pe care cu bucurie ne-a prezentat-o) și din pădurile din zonă (afine, ciuperci). Mulțumim pentru ospitalitate, pentru răsfățul culinar și pentru prietenie! Vom reveni, cu siguranță!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dana din Botosani
nota: 10
schedule 21.01.2024
Totul la superlativ! Mâncarea foarte bună, gătită și servită cu drag de gazda casei, Iulia. Priveliștea superbă, mai ales că a nins că în povești cât am stat noi acolo. Dacă îți place mâncarea tradițională, făcută doar cu ingrediente din gospodăria proprie, atunci este o alegere potrivită. Noi, cu siguranță vom reveni.
   Florin din Prahova
nota: 10
schedule 28.12.2023
Locație superbă, dotată cu wi-fi și cu parcare proprie. Gazda prietenoasă și disponibila. Mâncare excelenta din ferma proprie.
Peisaje minunate și zona liniștită!
Am petrecut un sejur de sărbători de neuitat.
Potrivit pentru familii.
Recomand cu încredere!
   Dana din Mangalia
nota: 10
schedule 25.10.2023
Am petrecut o săptămână minunată la Casa Runc. Doamna Iulia, gazda perfectă, atentă la dorințele noastre, a mulțumit pe fiecare dintre noi, ținând cont că în grup au mai fost și mofturoși și ne-a răsfățat cu produse tradiționale, prăjituri de casă, toate delicioase. Locație deosebită, liniște, căldură, curățenie, peisaje de poveste, mulțumim și recomandăm cu drag.
   Asproiu Livia din București
nota: 9.83
schedule 01.09.2023
Inițial, am dorit să stăm 5 zile, însă ne-a plăcut atât de mult, încât am mai stat 2 zile. Totul a fost minunat: camere spațioase, confortabile, curate, dotate chiar și cu uscător de păr, odorizant wc, gel de duș, șampon, săpun lichid, papuci de plastic, prosoape curate și schimbate la dorința noastră. Gazda amabilă și atentă la preferințele musafirilor, ne-a răsfățat cu mâncare tradițională foarte gustoasă și proaspătă, cu produse din ferma proprie. Departe de traficul și gălăgia șoselei. În apropiere, este o zonă de promenadă de unde am cules multă zmeură, afine și chiar fragi. Îi mulțumim doamnei Iulia pentru tot și deja am început să recomandăm prietenilor această pensiune. Sperăm să mai revenim!
   Sultan Aurelia din Tulcea
nota: 10
schedule 28.08.2023
Camera spațioasă și curata, la fel și baia cu prosoape impecabile. Gazda amabila și atenta la dorintele musafirilor, mancare preparată in bucataria casei si servită proaspătă. Departe de traficul și gălăgia șoselelor. În apropiere este telescaunul care urcă la cota 1300, urcare ce durează 25 de minute cu un peisaj superb.
poze recenzie
   Mariana din Oradea
nota: 10
schedule 25.08.2023
Excelent! Fiind din Oradea, dorința de schimbare ni s-a îndeplinit la superlativ: camera spațioasă cu terasa și șezlonguri de plaja. Mâncarea traditionala gustoasa: am vazut provenienta materiei prime: ferma cu găini, porci, vaci, oi, legume, zarzavaturi, etc. Vom recomanda acasă cunoștințelor iar noi vom reveni.
   Iulieana din Galați
nota: 10
schedule 15.08.2023
Abia m-am întors din concediu, totul la superlativ la această pensiune, doamna Iulia un suflet deosebit. Amplasarea pensiunii intr-un cadru deosebit. Doamna mereu zâmbitoare, atentă. Mâncarea foarte buna, gustoasă, așa că după sufletul doamnei Iiulia.
   Silvia din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.08.2023
Am petrecut 3 zile intr-un loc deosebit de frumos în care totul este la superlativ, camere spatioase, curatenie, peisaj de vis. Gazda, doamna Iulia, foarte atentă și promptă la solicitările turiștilor, ne-a răsfățat cu preparate culinare deosebit de gustoase, produse tradiționale, sucuri naturale, inclusiv cu desert. Multumim din suflet ptr.tot, ne-am simțit foarte bine și recomandăm această pensiune!
   Blaga Marinela din Petrosani
nota: 10
schedule 08.08.2023
O locație excelentă. Curățenie, liniște, aer curat - o priveliște ce îți taie respirația. Am apreciat foarte mult modul în care gazda ne-a tratat. Mâncarea a fost delicioasă (produse din microferma proprie). Totul a fost minunat, cu siguranță, vom reveni.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Maria Tanase din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.08.2023
Cazare excepțională, micul dejun și cina super bune și gustoase, iar gazda primitoare, atentă, cu un suflet minunat! Camera foarte curată! Este pentru a doua oară de când vin la casa Runc. Recomand tuturor celor care vor să viziteze Bucovina, să se cazeze la casa Runc. Totul a fost la superlativ!
   Macovei Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2023
Pensiune cu acces facil, curatenie ireprosabila, lenjerie impecabila, gazde primitoare si amabile. Dna Iulia gateste traditional, foarte gustos oricare fel de mancare, desert.
Foarte amabila, mereu zâmbitoare, dna Iulia ne-a servit cu tot ce am poftit.
Nota 10 cu felicitari! Vom reveni!
   Petculescu Ștefan din Nicolae Bălcescu
nota: 10
schedule 25.07.2023
Am petrecut 5 zile minunate la Vatra Dornei în pensiunea Casa Runc. Am fost placut surprinși de camerele spațioase, confortabile, curate, dotate corespunzător. Dincolo de frumusețea peisajului montan, rămâne în prim-plan gazda, Iulia, care ne-a primit cu căldură și cu ospitalitate. În prețul camerei a intrat un mic dejun copios, cu produse din ferma proprie: branzeturi diferite, mezeluri preparate în casă, lapte proaspat, unt, dulceturi felurite. Neobosita Iulia ne-a răsfățat culinar cu produse traditionale gustoase: balmoș, tochitură, păstrăv auriu prăjit în mălai. N-au lipsit dulciurile surpriză: papanași cu dulceață de afine, prăjitura casei și poale-n brâu. Îi mulțumim Iuliei pentru tot rasfatul culinar, o recomandăm iubitorilor de tradiție și o asigurăm de toată prețuirea noastră.
   Radu Maria Lacramioara din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.07.2023
Totul la superlativ! Pensiune cu rang inalt!
Curatenie impecabila, mancare foarte gustoasa cu produse traditionale, gazde foarte amabile si prietenoase, iar dna Iulia, este o gospodina si bucatareasa desavarsita. Am revenit dupa un an. Vom reveni cu mare drag oricand.
   Livia Ciuc din Iasi
nota: 10
schedule 21.07.2023
Casa Runc e un alt "acasa".
Doamna Iulia este gazda perfecta, mereu avand grija de oaspeti. Gateste fenomenal orice fel de mincare, cu produse bio din ferma proprie. Totul are un gust desavirsit, de la preparatele traditionale de porc, brinzeturi, ciorbe, pana la branzoaice, papanasi sau tort.
Poti servi siropuri naturale de papadie, brad, trandafiri, afinata, tuica... Totul este la superlativ.
In camere este o curatenie ireprosabila, apa calda, lenjerie imaculata, totul este aranjat cu bun gust.
Privelistea este de vis, cit vezi cu ochii sint doar munti si dealuri pe care pasc oi si vaci, aerul curat il adoarme si pe cel mai capricios insomniac.
Poti face plimbari mai lungi sau mai scurte si ar fi pacat sa nu mergi si cu telescaunul pina la cota 1300, unde gasesti o terasa cu mincare traditionala, un peisaj minunat si un aer care te revigoreaza.
Am avut 5 zile de relaxare totala, nici nu puteam spera la mai bine.
Multumesc din suflet pentru tot, voi reveni cu mare drag si voi recomanda acest loc tuturor prietenilor.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cioca Floarealina din Timisoara
nota: 10
schedule 20.07.2023
Pensiunea este amplasata intr-un loc cu vedere frumoasa, de pe terasa se vede superb. Am luat camera cu doua paturi, avand si copil, camera a fost spatioasa, paturile mari. Proprietara s-a oferit sa ne schimbe prosoapele pe timpul sederii. La 10 minute de centru pe jos, se coboara niste trepte. Micul dejun contine produse din productia proprie, avand animale, pasari. Mancarea si bautura: foarte gustoasa, portii mari, siropuri facute in casa, afinata etc. Proprietarii foarte gospodari, atenti, harnici si amabili. Recomandam cu drag aceasta pensiune! Va multumim!:)
   Ilina Mihailescu Constantin din Giurgiu
nota: 10
schedule 11.07.2023
Excelent din toate punctele de vedere: gazda deosebita, mâncare peste așteptări din punct de vedere calitativ cat și al prețului. O recomand din toată inima.
   Pascu Lenuta din Braila
nota: 10
schedule 10.07.2023
O gazda deosebita, servicii preț calitate, la superlativ. Recomand cu drag. Doamna Iulia, o gazda tânără, atenta la nevoile fiecărui turist. Camere curate, spațioase, utilate cu tot ce e nevoie. Cu siguranță o sa revin de câte ori am ocazia. Peisajul din zona... mirific.
   Alina din Timisoara
nota: 10
schedule 09.07.2023
Cazati in iulie 2023, camere curate, mancare foarte gustoasa (facuta la intelegere si optional), produse din gospodaria proprie: dulceturi, siropuri, afinata, branzeturi, carne etc. Proprietari foarte ospitalieri, atenti. Recomandam cu drag aceasta pensiune, zona este superba! Nu degeaba are recenzii la superlativ!
poze recenzie
   Liliana Poleucă din Botoșani
nota: 9.17
schedule 06.07.2023
Totul a fost la superlativ: amabilitatea gazdelor, curățenia din camere și din jurul pensiunii, mâncarea excelentă, gătită cu produse tradiționale în fiecare zi peisaj de poveste, liniște. Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate! Recomandăm! Vom reveni oricând vom dori să ne deconectăm de la agitația cotidiană.
   Traian Andruhovici din Radauti
nota: 10
schedule 03.06.2023
Totul a fost la superlativ! Primirea extrem de călduroasă, toate facilitățile incluse, peisajul și liniștea: de vis. Este locul ideal de recreere. Gazdele foarte ospitaliere și amabile, la sosire am fost răsfățați cu o surpriza! Gazda gateste foarte bine, mâncarea e proaspata, de casa (carne, pastrav, brânzeturi, lapte, etc). Paturile confortabile, căldură, curățenie. O dovadă că omul sfințește locul! Recomandăm cu încredere! Veți avea parte de un sejur care o să vă inspire! Vom reveni cu siguranță și cu multă bucurie!
P.S: micul dejun: consistent, delicios și pregătit din produse de calitate! Nota 10 plus!! Multumim gazdei care s-a străduit sa ne faca șederea confortabila.
   Mihai din Timisoara
nota: 10
schedule 31.05.2023
Totul la superlativ, curatenie maxima, confortul camerei de nota 10 ,gazda sociabila si primitoare, atenta la detalii, mancarea traditionala pregatita cu gust si rafinament. D-na Iulia, om de nota 10, prompta la toate cerintele noastre, localizarea foarte usor de gasit, zona cu o priveliste frumoasa a orasului, o minivacanta de vis. Cu siguranta vom reveni si pe aceasta cale pot sa recomand cu încredere!
   Ratiu Andreea din Simleu Silvaniei
nota: 10
schedule 28.05.2023
O zona foarte frumoasa si linistita, ce îti poate oferi diferite drumetii, pentru toate gusturile, unde cu siguranta poti uita de orice problema. Conditiile de cazare au fost foarte ok, gazde primitoare si o bucatarie plina de bucate bune. Nimic de reprosat! Camere foarte curate, zona foarte linistita. Gazde excelente! O experienta placuta. Multumim! P.S. Sigur vom mai veni!
   Voicu Flavius din Medgidia
nota: 10
schedule 17.05.2023
Așezată într-un loc minunat, într-o oază de liniște, departe de zgomot și aglomerație, Pensiunea Casa Runc este o locație deosebită, cu camere mari și spațioase, curate si moderne. Proprietarii sunt adevărate gazde primitoare, în special doamna Iulia, care ne-a gătit tradițional din producție proprie pentru fiecare dintre noi (mofturoșii). Totul a fost superb, liniște, curățenie, ospitalitate, aer curat. Vom reveni cu drag!
   Lucia M. din Brăila
nota: 10
schedule 17.05.2023
Recomand această locație, gazde primitoare, curățenie ireproșabilă, camere spațioase ce ofereau o priveliște minunata, mâncare traditionala bio, deserturi ,,ca la mama,,. Doamna Iulia, o persoană blândă și foarte amabilă. Cu siguranță vom reveni. Obiective turistice la o distanță ok. Recomand.
   Constantin Ramona Iuliana din Braila
nota: 10
schedule 16.05.2023
O locație superba, gazde foarte amabile care ne-au facut sa ne simtim excelent. Preparate bio extrem de delicioase. Doamna Iulia, gazda, ne-a pregatit mancare delicioasa. Recomand cu drag aceasta locatie. Multumim gazdelor si cu siguranta vom reveni.
   Traian Anton Predoi din Brasov
nota: 10
schedule 15.05.2023
Pensiunea este situata pe unul din dealurile orasului. Nu departe de oras, usor de ajuns cu masina, sau pe jos din oras catre locatie. Un peisaj minunat. Cazare si gazde excelente, curatenie si bunataturi de calitate din gospodaria propriei case. Ne-am simtit foarte bine, fapt pentru care vom reveni cu placere.
CONTACT
Iulia
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iulia
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0741 945 868
WhatsApp
Apel/SMS