Pensiunea Mihaiu Sasului Varciorog - TURIST INFO .ro

Pensiunea Mihaiu Sasului din Varciorog

Varciorog, str. Principala, nr. 173 H  
Despre Pensiunea Mihaiu Sasului
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Mihaiu Sasului vă așteaptă să descoperiți pitorescul zonei Vârciorog într-o ambianță plăcută, relaxantă, oferindu-vă servicii de calitate și informații utile așa încât sejurul dumneavoastră să se transforme într-o experiență deosebită, repetată.

Peisajul rural idilic cu dealuri impădurite și izvoare cristaline, gazdele prietenoase, aerul curat și mâncarea sănătoasă, tihna plimbărilor și somnul odihnitor, locația excelentă – ușor accesibilă, situată la doar 35km de Oradea in si 16km din DN1, reprezintă doar câteva motive să ne vizitați curând.

Cu o capacitate de 4 camere duble, 2 apartamente și un restaurant ce poate deservi 50 de persoane, pensiunea reprezintă de asemenea gazda perfectă pentru conferințe, team building sau alte evenimente, punând la dispoziție facilități adiționale: piscină în aer liber, loc de joacă pentru copii, foisor cu zonă de barbeque.


Capacitate totală: 18 adulți și 2 copii în 6 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Carmen
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare