Hotel La John Vama Veche, comentarii

Hotel La John din Vama Veche

Vama Veche, str. Principala, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel La John Vama Veche


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie hotelului La John din Vama Veche:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Vasile - Rm Sarat
( sejur: 11.07.2017 - 15.07.2017 )
10
Excelentă poziție.. Chiar lângă stuf vama veche. Cameră mare, spațioasă, mobilier nou, saltea foarte confortabilă și lenjerie albă de calitate. Felicitări și mulțumiri doamnei Angela pentru tot.

Ceva de îmbunâțit ls baie..o perdea pentru a nu se mai împrăștia apa..
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nicusor Stanica N. - Campina
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 01.09.2014 )
1
Contactul telefonic cu personalul a fost foarte amiabil.

Rezervarea nu s-a mai concretizat, intrucat, pe site era specificat pretul de 90 RON per camera iar in confirmarea rezervarii primite de la hotel am primit un pret de 200 RON. Asa ceva consider fi inacceptabil.

Disclaimer TURIST INFO: Prețurile sunt listate de catre hotelier, nu de catre portal. Nu acceptați să plătiți un alt tarif față de cel afișat pe site. Renunțați la rezervare dacă hotelierul solicită un alt preț și alegeți o altă unitate de cazare. Aveți dreptul să vă adresați OPC in cazul in care vi se solicită un preț mai mare.
Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Adrian G. - Galati
( sejur: 29.08.2013 - 03.09.2013 )
8
Am stat la Hotel La John la sfarsitul lui august - inceputul lui septembrie 2013, pentru a doua oara. Prima data am stat aici anul trecut, cand am rezervat o camera tripla, care s-a dovedit a fi foarte mare si confortabila - nici nu credeam ca sunt camere de categoria asta in Vama. Din acest motiv am fost usor dezamagiti cand am vazut camera dubla pe care o rezervasem in acest an. Am avut rezervate doua camere duble, una pentru mine si sotia mea si una pentru fiica noastra si o prietena. Camera fetelor a fost cam mica, a noastra putin mai mare, dar tot destul de mica in comparatie cu cea de anul trecut.
In fine, sa zicem ca acum am avut ceva mai putin spatiu fata de anul trecut cand am avut prea mult. Camerele sunt curate, baile au fost ok. Pozitia hotelului e probabil cea mai buna din Vama, e chiar langa Stuf si balcoanele au toate vedere la mare, frontala sau laterala. Pozitia centrala poate fi si un minus daca vreti liniste noaptea, va trebui sa cautati undeva mai departe de centru, dat fiind ca la Stuf muzica bubuie (!) intre 20.00 si 6.00 sau la cat rasare soarele... Si din pacate nu e de cea mai buna calitate, cel putin in comparatie cu ceea ce era Stuful acum ceva ani, cand punea Ovidiu Robert Fripp, Zeppelin si Jethro Tull...
Vom reveni si la anul, dar vom rezerva o camera tripla, eventual cea pe care am avut-o acum doi ani ca sa fim siguri. Recomand din toata inima, e probabil cel mai bun raport pret/calitate pe care il puteti obtine in Vama.

Comentariu util ?
7 voturi 1 vot

Andreea C. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 28.06.2013 )
1
Nu mi-au raspumns la solicitare. Lamentabil
Comentariu util ?
2 voturi 11 voturi
CONTACT
Doamna Angela
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare