search
date_range

Casa La Avocati din Vama Veche

Vama Veche , str. Tudor Vladimirescu, nr. 28  
​Capacitate: 18 adulți în 9 spații de cazare.
Pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să respectați cerințele noastre privind comportamentul din timpul cazării și să faceți rezervare doar dacă sunteți de acord cu ele. Mulțumim!

Situată în apropierea plajei, ”La Avocați” nu este o pensiune turistica, ci o casa de vacanta, unde, în anumite perioade ale anului, puteți închiria camere în scop turistic (conform art. 61 Cod Fisc opal) și încercăm să vă oferim o o atmosferă intimă și confortabilă.

Camerele sunt spațioase, cu pat dublu. Fiecare cameră dispune de baie.

Pentru confortul celor ce stau la noi nu avem televizor în cameră, grătar în curte, nu se gătește și nu se organizează șezători în curte.
Nu suntem restaurant și nici bar sau terasă. Acestea sunt pentru toate gusturile în zona plajei.

Nu se admit mai mult de 2 persoane in camera dublă, prieteni care vin să facă duș, persoane și grupuri gălăgioase, copii până în 10 ani și animale de companie.

Pentru siguranță, persoanele care nu locuiesc la noi au acces în curte numai cu acordul personalului.

Curățenia zilnică în cameră pe timpul șederii se face numai la cererea și în prezența dumneavoastră.

Cafeaua studențească și ceaiul sunt din partea casei.

Nu se poate plăti cu cardul.

Există posibilitatea parcării autoturismului în curte.

Check-in ora 16:00 - check-out ora 13:00. Vă rugăm să respectați orele de intrare-ieșire privind cazarea!
Nota 9.9/10 Exceptional !
85 recenzii
Ionut din Iasi (06.10.2016)

Linistea, intimitatea, confortul, curatenia etc.

CONTACT UNITATE
Ungureanu Adrian
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Ungureanu Adrian
    vezi numărul de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,