Casa Didi Vama Veche - TURIST INFO .ro

Casa Didi din Vama Veche

Vama Veche, str. Nucilor, nr. 48  
Despre Casa Didi
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa se află într-o zonă linistită, în cartierul nou din Vama Veche la 10 minute de mers pe jos față de plajă, accesul se face mai rapid pe plajă și pe aleea pietonală de la pescarie, casa fiind structurată p+1 cu camere spațioase cu baie proprie, televizor, internet. Beneficiați de frigider și cafetieră, curtea este spațioasă amenajată cu locuri de relaxare și de luat masa si un grătar care abia așteaptă să fie încins.


FACILITĂȚI UNITATE:
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 11 adulți în 5 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Angelica
0751 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare