Camping Oasis Vama Veche - TURIST INFO .ro

Camping Oasis din Vama Veche

Vama Veche, str. Falezei, nr. 20  
Despre Camping Oasis
Mai multe imagini
picpicpicpicpic
Campingul Oasis vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou concept-cazare la malul marii la propriu. Daca vreti sa savurati rasaritul si apusul soarelui in Vama Veche, imagini deja celebre, va invitam la noi.

Campingul este amplasat in incinta plajei Oasis, suprafata totala administrata de noi fiind de 3400 m. Corturile beneficiaza de doua sezlonguri incluse in pret, doua saltele, lenjerie, curent, umbrar.

Va asteptam cu drag!


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
FACILITĂȚI CAMERE:
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 18 adulți în 9 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Alina
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare