Camping Arrakis Vama Veche, comentarii

Camping Arrakis din Vama Veche

Vama Veche, str. Tudor Vladimirescu, nr. 31 B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camping Arrakis Vama Veche


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie campingului Arrakis din Vama Veche:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Elena Laura - Bucuresti
( sejur: 18.06.2016 - 20.06.2016 )
9
Liniște, iarba verde, administratorul este o persoana amabilă, abordabila, este aproape de plaja, o mica terasa este disponibilă.

Apa calda nu este disponibila la orice ora, casutele nu sunt foarte bine luminate seara, nu am foarte multe nemultumiri de precizat.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Mircea - Timisoara
( sejur: 30.07.2014 - 04.08.2014 )
9.7
Nicio obiecție. Voi reveni :)

este compromisul cel mai bun între cort și hotel, cel puțin în condiții de Vamă - spațiu propriu cu cheie (și WC :D), poți căra laptop-ul cu tine fără emoții - dar totodată suficient de rustic să nu ți se pară c-ai fi în Mamaia, plus că dacă vrei să-ți ceară careva o țigară ai de mers un pic :)

Comentariu util ?
6 voturi 2 voturi
CONTACT
Ovidiu
0736 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare