Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Pădurarului din Bucovina din Vama grade grade grade

Vama, sat Prisaca Dornei, str. Hurghiș, nr. 7A -
   Diana G. din Botosani
nota: 10
schedule 30.12.2022
Am fost cazati la aceasta pensiune impreuna cu familiile si totul a fost la superlativ. De la modul in care am interactionat cu proprietararul, la facilitatile pe care le ofera cabana. Ce vreau sa mentionez este ca, desi noi am luat de acasa cele necesare pentru bucatarie, precum cafea, sare, ulei, rola de hartie etc., acestea se gaseau si la cabana. Ba chiar, cafeaua a fost din partea casei, avand la dispozitie un aparat profesional pentru aceasta. Un alt punct forte al cabanei a fost reprezentat de masina de spalat vasele, care ne-a permis ca tot timpul sa-l petrecem cu cei dragi. Intrucat am discutat cu proprietarul si stiind ca urmeaza sa ne balacim si in ciubar, acesta a avut grija ca in camere sa avem puse halate de baie. Recomandam, cu drag, aceasta cabana! Iubitorii de lectura pot citi in spatiul special amenajat, avand la dispozitie o biblioteca pentru toate preferintele si o priveliste de vis.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Loredana din Iasi
nota: 10
schedule 06.12.2022
Cabana situată intr-o zona foarte frumoasa, ciubăr și zona de grătar dotata cu tot ce trebuie și cu posibilitatea de încălzire. Proprietarul foarte ok și mâncarea delicioasa. Excelent per total. Sigur o sa mai revenim. Bucătăria dotata cu tot ce trebuie.
   Denisa din Iasi
nota: 10
schedule 21.11.2021
O pensiune excelenta, curte mare cu foisor loc de joaca pentru copii, peisajul superb drumul din strada mare pana la pensiune este scurt 600m de drum pietruit,dar bun.

Camerele micute dar cu tot confortul, curatenie, gazdele primitoare.
   Adriana Adam din Galati
nota: 10
schedule 28.07.2021
Locație excelenta, dotată cu tot confortul. Camere spatioase si curatenie exemplara. Peisajul din jur si linistea locului te fac să te simți răsfățat. Nu am simtit cand a trecut timpul.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marius M din Piatra Neamt
nota: 9.5
schedule sejur: 08.07.2020 - 12.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recent intors dupa un sejur de 4 zile intr-un grup de 4 familii, putem spune ca a fost un miniconcediu reusit.
Cabana este foarte frumoasa, rustica, living spatios, baie in fiecare camera, zona de relaxare la etaj iar la parter se afla doua terase foarte dragute.
In exterior se afla un foisor, sau mai bine spus o bucatarie se vara unde gasesti absolut tot ce ai nevoie: plita, cuptor, gratar, chiar si o afumatoare
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Liliana L din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 16.11.2018 - 18.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat, un loc de vis, unde cu siguranta vom reveni! Gazde foarte primitoare si atente. Super!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Loredana din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2018 - 31.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat. Peisaj, cazare, cabana superba, liniste si aproape de oras si alte obiective turistice. Gazde care se preocupa pentru confortul turistilor. Recomand cu incredere ! Un loc deosebit!
poze recenzie
   Nicoleta din Danemarca
nota: 10
schedule sejur: 16.06.2017 - 18.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost de nota 10 ,nu ne-a lipsit nimic ,bucatarie complet utilizabila , curatenie excelenta. Produsele facute de ei la ferma sunt foarte bune si preturi normale.
Gazda extraordinara, multumim din suflet!
   Adrian din Valu Lui Traian
nota: 10
schedule sejur: 31.01.2017 - 01.02.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O cabana deosebita, cu gazde prietenoase, locatia ideala pentru relaxare si deconectare , un parau superb in apropiere , peisaje de vis .
M-am simtit extraordinar si cu siguranta voi reveni !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Anca din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2016 - 05.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o pensiune de poveste, totul este de bun gust, foarte, foarte curat, camere destul de spatioase, liniste, locatie absolut fermecatoare, oameni zambitori, draguti, absolut minunat ! Sigur voi reveni. Felicitari proprietarilor! Recomand celor iubitori de munte, daca au de gand sa mearga in zona, sa aleaga cu incredere aceasta pensiune.
   Adrian din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2016 - 12.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare excelenta intr-un cadru natural desavarsit, liniste, conditii excelente, nota 10 cu felicitari proprietarilor pt. Organizare. Foarte rar in Romania esti primit cu "un dar din partea casei".... !
MAX, catelul nostru a votat: Mai vreau oricand la Casa Padurarului !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Mazăre Ionuț
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mazăre Ionuț
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0766 225 361
WhatsApp