Pensiunea Casa cu Flori Vama, comentarii

Pensiunea Casa cu Flori din Vama

comuna Vama, sat Vama, str. Petru Rares, nr. 137  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa cu Flori Vama


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single (1) Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa cu Flori din Vama:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Daniel P. - Iasi
( sejur: 11.08.2016 - 13.08.2016 )
9
Calitatea foarte buna a personalului gazda.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Riera - Blanes España
( sejur: 08.07.2016 - 10.07.2016 )
10
La situación es buena para visitar los monasterios de bucovina y el matrimonio que lleva la pensión es muy agradable. El jardín alrededor de la casa está lleno de flores y las vistas desde la habitación eran muy relajantes

No le he encontrado ningún inconveniente. La pena es mi desconocimiento del rumano porque me hubiese gustado poder hablar más con ellos.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Bogdan G. - Ploiesti
( sejur: 28.07.2015 - 31.07.2015 )
9
Priveliste foarte frumoasa, Zona linistita, ca la tara. Micul dejun cu produse traditionale foarte bune si de calitate.

Presiune scazuta la apa calda si rece.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Vasile A. - Bacău
( sejur: 29.12.2013 - 03.01.2014 )
9.5
O gazda perfecta cu o f buna calitate a serviciilor ! Am avut parte de o primire ca-n povesti , de mancare in mare parte pregatita in gospodaria proprie, de pregatirea petrecerii de revelion de calitate! Ambianta placuta si pentru ceilalti turisti ! Pacat ca nu am avut zapada, dar am compensat printr-o calatorie pe Rarau si una la partia de la Humor !

Comentariu util ?
2 voturi 5 voturi

Stelian F. - Bacau
( sejur: 04.05.2013 - 07.05.2013 )
9.8
Am petrecut acum de paste cu intreaga familie incluzind si copii mici si ne-am distrat super si cu ceilalti musafiri. Am gasit aceiasi oameni sinceri si muncitori pentru a multumi pe toti clienti. Tinem sa le multumim inca odata pentru calitatea produselor si ospitalitatea de care a dat dovada Le uram la intreaga familie multa sanatate si putere de munca in continuare .Cu mult respect fam. Fanu Stelian.

Comentariu util ?
7 voturi 4 voturi

Stelian F. - Bacau
( sejur: 29.12.2012 - 02.01.2013 )
9
Deosebitii de amabili si sinceri cu tot ce ne-au spus si aratat. Calitarea mincarii a facut o sedere placuta, caci totul a fost traditional si ecologic. Le multumim membrilor familiei si in special doamnei Florica, care munceste pana la epuizare pentru a fi la inaltime cu toate de-ale casei.

Comentariu util ?
8 voturi 9 voturi
CONTACT
Florica
0741 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare