Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Poiana Sașilor din Valea Doftanei grade grade grade

Valea Doftanei, sat Trăisteni, str. Calea Brașovului, nr. 435 A -
Nota 10.0 / 51 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Roxana M din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.01.2024
Acest sejur mi-a depasit asteptarile! O pensiune amenajata cu bun gust, camere spatioase, calduroase, foarte curate, cu o atmosfera linistitoare in mijlocul naturii. Mai pe scurt un loc care ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Gazda, dl. Bujor, un om exceptional, atent mereu sa raspunda la solicitarile noastre, saritor si pe aceasta cale dorim sa-i multumim pentru toata organizarea!
Va recomand cu caldura sa treceti pragul acestei pensiuni in care veti ajunge ca turisti si veți pleca ca prieteni! Vi-o spun din experienta noastra!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult! Vă așteptăm cu drag să reveniți, cu orice ocazie
   Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.12.2023
Cabana este excelenta, dotata cu tot ce este nevoie pentru un sejur reușit. Dispune de o curte mare, are o terasa mare, grătar, ceaun cu arzător și butelie cu gaz, mașina de spălat vase, de spălat rufe, etc. A fost foarte cald în casa pe toată perioada sejurului. Proprietarul, un om cum nu am mai întâlnit. S-a asigurat tot timpul ca nu ne lipsește nimic. Dacă ne trebuia ceva, îl sunam și făcea tot posibilul sa ne ajute. Cineva din grup a făcut pana la mașină și domnul proprietar a luat roata și s-a ocupat personal sa o ducă la vulcanizare și sa o aducă înapoi. Recomand, pentru un sejur deosebit!!!!
Răspunsul unității:
Mulțumesc din suflet! Așteptăm cu drag să reveniți.
   Ene Marian din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.11.2023
Locatia este excelenta si foarte calduroasa. Gazda este foarte primitoare. Bucataria este utilata cu tot ce trebuie. Domnul Bujor este foarte atent la tot ce se intampla. Asigura lemne pentru gratar. Si cel mai important pentru noi, am fost asteptati cu tuica fiarta (pentru cei interesati de o experienta noua, noua). Nu trebuie sa va sperie drumul care este un pic mai greu, dar merita sa ajungeti aici. Dimineata am fost invitati la o cafea sau un ceai cald.
Răspunsul unității:
Mulțumim. Așteptăm să reveniți
   Denisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.11.2023
Domnul Bujor este o gazda minunata. Il cunoastem din 2016 si de fiecare data ne-a facut sa ne simtim ca niste musafiri de onoare. Pensiunea este amenajata cu foarte mult bun gust si te simti ca intr-un muzeu cu specific taranesc. Nu o sa descriu "piesele de muzeu", ci voi lasa viitorii vizitatori sa le descopere.
Camerele sunt foarte calduroase si au baie proprie, iar etajul 1 are o terasa superba in care te poti sta si admira padurea ce invecineaza curtea.
Răspunsul unității:
Mulțumim că veniți și reveniți. Vă așteptăm cu drag oricând!
   Lucian Petrescu din Voluntari
nota: 10
schedule 28.08.2023
Domnul Bujor este o gazda minunata. Ne-a pus la dispozitie o cabana foarte bine dotata, mobilata cu bun gust si cu tot ce iti trebuie pentru relaxare. Micul dejun pus la dispozitie de gazda este foarte variat si indestulator. Preturile sunt foarte prietenoase. Accesul pana la pensiune este facil si se poate face cu orice masina. Cu ajutorul gazdei am obtinut produse locale foarte gustoase de la localnici (branzeturi, dulceturi, siropuri etc).
Vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Multumim :) Va asteptam cu drag!
   Ciprian Moise din Ploiesti
nota: 10
schedule 10.07.2023
Curat, nou, bun gust, pozitionare in zona... aproape de intrarile spre trasee sau alte obiective, gazda, dl. Bujor, foarte serviabil si atent cu copiii, stie sa-i stimuleze iar versus adulti simte repede unde, cand si cat sa intervina pentru a-ti oferi tot confortul... Totul la superlativ.
Răspunsul unității:
Mulțumim! :) Vă mai așteptăm pe la noi.
   Costin din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.06.2023
Am fost un grup de 17 persoane, am avut tot ce ne-am dorit! Curtea foarte spatioasa si ingrijita, camerele curate, caldura, bucataria este foarte dotată. Gazda mereu saritoare, sa ne ajute cu orice informatie sau ajutor am avut! Detine un gratar generos, disc si ceaun pentru a satisface toate poftele.
În jur, urmatoarele case sunt la mare departare, astfel incat gălăgia nu a fost o problema niciodata indiferent de oră. Un pic mai sus pe drum, se gasesc atv-uri care va duc prin zone superbe, iar gazda va poate recomanda o pastravarie locală foarte bună.
Va recomand cu caldura Poiana Sasilor!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă așteptăm să reveniți de cate ori aveți ocazia
   Stan Daniela din București
nota: 10
schedule 11.06.2023
A fost un concediu reusit, cu plimbari pe traseele muntelui si cu gazde minunate, care ne-au intampinat cu bucurie. Nu am cuvinte de lauda pentru acesti doi oameni minunati. O sa revenim cu siguranță la aceasta pensiune, curata si dotata cu tot ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim ❤️. Așteptăm să reveniți.
   Roxana Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.06.2023
Foarte frumos la Poiana Sasilor! Exact cum trebuie, curtea mare si frumoasa, am avut la dispozitie gratar, ceaun si disc, camerele spatioase si foarte curate, ca sa numai spun de gazda, care a fost foarte amabila si atenta cu noi ca sa ne simtim bine! Recomand din tot sufletul!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă așteptăm cu drag să reveniți!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Nicoleta Mateescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.05.2023
Excelent. Locație deosebita, camere spațioase și foarte curate. Gazdei (dl Bujor), aprecierea și recunoștință noastra, pentru felul in care ne-a întâmpinat și pentru modul in care a răspuns nevoilor noastre din momentul rezervării.
Vom reveni cu drag! Felicitari!
Răspunsul unității:
Mulțumim. Vă așteptăm
   Dragos Clipcea din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.05.2023
O locație plăcută, intr-o zonă liniștită, perfectă pentru o petrecere într-un grup de prieteni cu toate dotările necesare astfel încât să nu-ți lipsească nimic (dotări bucătărie, veselă, pahare, tacâmuri... în numar foarte mare nefiind nevoiți să tot spălăm la veselă pe parcursul unei mese!). Camere foarte curate, primitoare și o gazdă deosebită. Anul acesta am împlinit 18 ani de sărbătorit în același grup 1 Mai, în fiecare an în altă locație, iar aici pot spune că am găsit gazda perfectă!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult!
   Roxana Petrescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.04.2023
Am petrecut câteva zile minunate la casa Poiana Sașilor din Valea Doftanei, un loc pitoresc și liniștit, unde ne-am bucurat de aerul curat și peisajele de vis ale munților Baiului. Am fost primiți de gazde amabile și primitoare, care ne-au făcut să ne simțim ca acasă. Camerele au fost curate și confortabile, iar bucătăria complet utilată ne-a permis să gătim delicioasele noastre mese. Am explorat natura în jurul casei, pe drumuri liniștite, departe de agitația orașului. A fost o experiență minunată să mergem în plimbări prin păduri și să ne bucurăm de frumusețea și liniștea zonei. Recomand, cu drag, casa Poiana Sașilor, tuturor celor care vor să petreacă câteva zile într-un loc liniștit și relaxant. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță perfectă!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet!
   Margarit Razvan din Buftea
nota: 10
schedule 18.04.2023
O sa încep cu domnul Bujor (proprietarul pensiunii), un domn atat de cumsecade cum mai rar întâlnești. Cat despre pensiune, totul la superlativ, condiții excelente... bucătăria, livingul și camerele foarte spațioase, totul este nou în pensiune. Curtea este foarte spatioasa, cu loc de joaca pt copii si zone de relax. O sa revenim, cu siguranță... promit!
Răspunsul unității:
Mulțumim!. Așteptăm să reveniți
   Ghiocel Elena din București
nota: 10
schedule 25.03.2023
Gazde super primitoare și dispuse sa ne sara în ajutor. Camere curate, cu baie proprie, călduroase și mari. Bucătărie utilata cu tot ce este necesar, grătar în curte. Curtea mare. Ne-am simțit minunat. O locație care merita vizitata. Vom reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Salutări de la Valea Doftanei!
   Victor Ghiocel din București
nota: 10
schedule 13.03.2023
Recomandam aceasta locație! Itruneste toate condițiile necesare pentru a te deconecta, pentru a petrece cu prietenii. Cald, curat. Raport preț calitate optim. Gazdele se întrec pentru a oferi toate cele necesare/solicitate. Mulțumim pentru găzduire și vom reveni cu drag!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! Suntem onorați că ne-ați fost oaspeți
   Ioni din Galati
nota: 10
schedule 12.03.2023
O locatie exceptionala, un loc ideal pentru relaxare, aer curat! Un weekend de nota 10 am avut aici. Gazda a fost foarte amabila, ne-a stat la dispozitie mereu si ne-a ajutat cu tot ce a fost nevoie! Recomand cu drag aceasta cazare, ne-am simtit excelent!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm pe la noi.
   Doru din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.03.2023
Am fost cazati in perioada 10-12.03.2023, 14 adulti si 10 copii (intre 5 si 17 ani). Dl. Bujor este o gazda extraordinara care stie sa te faca sa te simti bine. Conditiile de cazare sunt excelente, camerele sunt mari, luminoase si calduroase, fiecare cu baie proprie si tv, curatenia impecabila. La parter, pe langa bucatarie este o zona de luat masa, livingul si un wc de serviciu. Bucataria este dotata cu absolut tot ceea ce este nevoie. In zona terasei este un gratar, disc, pirostrii, tot ce trebuie daca iti place sa gatesti. Imprejurimile sunt superbe. Curtea este mai mult decat generoasa. Este o locatie unde o sa revenim, cu siguranta!
Răspunsul unității:
Mulțumim!
   Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2023
O locatie superba cu niste gazde pe masura. Dl Bujor o persoana foarte primitoare, a avut grija sa nu ne lipseasca nimic. Locatia este utilata cu tot ce ai avea nevoie, caldura a fost din belsug. Camerele foarte spatioase, curate, dotate cu baie proprie. Paturile foarte confortabile. O recomand, cu drag si cu siguranta, vom reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult! Vă așteptăm cu drag!
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2023
Tocmai ce ne-am intors dintr-un weekend exceptional petrecut la casa Poiana sasilor. Curatenie impecabila, gazde foarte primitoare, sociabile, camerele foarte mari, caldura nu a lipsit in niciun moment, am gasit acolo toate dotarile de care aveam nevoie si chiar si in plus. Totul a fost minunat. Felicitari!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet!
   Oana Bineata din București
nota: 10
schedule 03.01.2023
Locul în care e construită vila pare rupt din povești. Curte generoasă, cu balansoar unde sa lenevești langa o cafea dimineața sau oricând în timpul zilei. Casa e spațioasă și fain compartimentata, cu bucătăria bine utilată, camerele primitoare și comode. Totul curat. Gazda impecabila. Sigur vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult! Vă așteptăm cu drag!
   Georgiana Constantin din Ploiesti
nota: 10
schedule 11.12.2022
Locatie perfecta pentru relaxare, dar si pentru organizarea unei petreceri, utilata complet, comfort maxim. Paturi si perne foarte comfortabile, locul perfect pentru un weekend reusit. Gazde ospitaliere. Exista posibilitatea de a face gratar, terasa spatioasa, living spatios si zona de dining.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă așteptăm cu drag cu orice ocazie.
   Mariana Marinescu din Vârteju
nota: 10
schedule 20.11.2022
Totul a fost la superlativ! Grupul cu care am fost, a fost foarte mulțumit de serviciile oferite de această pensiune, de la primirea cu țuică fiarta si lemnele pregatite pentru grătar de d-nul Bujor si pana la cel mai mic detaliu. Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Mulțumim. Așteptăm cu drag să reveniți.
   Ionut Marius Bratu din Ploiesti
nota: 10
schedule 06.11.2022
Am închiriat aceasta locație 2 nopți, iar totul a foarte ok! Curat, cald (domnul Bujor a avut grija sa avem caldura in permanență)! Mașina de spălat vase este de un mare ajutor! O locație perfecta pentru petreceri fără limitări la volumul muzicii! Mulțumim domnului Bujor pentru amabilitate și, cu siguranța, vom reveni! Salutari!
Răspunsul unității:
Multumim! Va asteptam cu drag!
   Lucia Alexandra Rusu din Urlati
nota: 10
schedule 30.10.2022
Locatie superba, amplasata intr-o zona linistita, fara vecini. Camere foarte curate, iar gazdele extrem de implicate. Terasele spatioase, loc de gratar si ceaun. Loc de joaca pentru copii, iar in living se regaseste o cutie plina cu jucarii. Bucatarie extrem de utilata. Cu siguranta, vom reveni. Recomandam din toate punctele de vedere! A fost o minivacanta foarte reusita!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult
   Elena Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.09.2022
Locatie excelenta pentru o iesire cu prietenii. Zona linistita, fara vecini. Bucatarie foarte bine utilata, inclusiv masina de spalat vase, gratar, camerele spatioase si curate. Gazdele extrem de amabile. O sa revenim cu mare placere! Recomand 100%.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă așteptăm cu drag cu orice altă ocazie
   Oana Chirita din Ploiești
nota: 9.33
schedule 19.09.2022
Am închiriat toată locația și am fost 7 familii, ne-am simțit excelent. Camerele spațioase și curate. Partea de living și sala de mese generoasa, chiar dacă ploua afara, copiii au unde sa stea (au fost 14 copii). Bucătăria ne-a plăcut iar mult: 2 frigidere, multa vesela (cred ca a fost cea mai dotata vila la care am fost în grup din punctul acesta de vedere) și masina de spălată vase ne-a salvat. Ca și minusuri, ar fi fost faptul ca nu are un grătar acoperit în caz de ploaie. Dar proprietarul a amenajat un sistem prin care poți sa faci un tuci și are un grătar de fier f mare. Terasa este acoperita cu o prelata, am înțeles ca urmează sa o finalizeze. În schimb, are suficiente scaune și mese pt 30 persoane. Gardul nu este finalizat, dar nu a fost un pericol pt copii. Zona liniștită, nu sunt vecini, superba! Și sa nu uitam un lucru important: proprietarul extrem de amabil!!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm și încercăm să fie și mai bine
   Loredana Oprea din București
nota: 10
schedule 17.07.2022
O locație minunata cu tot ceea ce ai nevoie pentru organizarea unei petreceri de weekend reușită. Gazda primitoare și condiții extraordinare. Am petrecut un weekend minunat, petrecere fără restricții și totul a fost la superlativ. O sa revenim cu drag și pe timp de iarna!
Răspunsul unității:
Multumim mult! Asteptam cu drag sa reveniti. :)
   Gabriel din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 08.11.2019 - 10.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila este foarte utilata, a fost ocupata la capacitate maxima si nu s-a plictisit nimeni vreo clipa, gazda foarte primitoare si amabila, ne-a primit cu palinca, ne-a servit ciorba la pranz si s-a ocupat de curatenie in fiecare dimineata. Recomand 100%.
Răspunsul unității:
Multumim mult. Din decembrie 2019 locatia Vilei Predelus si-a schimbat proprietarii, probabil va urma o perioada de renovare. Ne-am bucurat mult sa va fim gazda, speram sa reveniti in Valea Doftanei. Cu aceasta ocazie ne luam ramas bun de la toti musafirii nostri Turistinfo, cu speranta ca ne vom revedea la un moment dat in alta locatie. Cu drag, Bujor si Ioana.
martie 2022. Am revenit dupa cum vedeti :), speram ca vor fi conditii de cazare chiar mai bune la casa Poiana Sasilor - Valea Doftanei. Numai bine.
   Adrian din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 11.10.2019 - 13.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie superba si o gazda de nota 10 ne-am simtit foarte bine
Răspunsul unității:
Multumim!
   Teodora din Ramnicu Sarat
nota: 9.83
schedule sejur: 16.08.2019 - 18.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda primitoare, curatenie, ti se pune absolut tot la dispozitie, priveliste frumoasa, spatiu de relaxare si pentru adulti si pentru copii.
Răspunsul unității:
Mulțumim. Va așteptăm cu drag sa reveniți!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Bujor
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bujor
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0728 274 250
WhatsApp
Apel/SMS