Vila Almeida Valea Doftanei, comentarii

Vila Almeida din Valea Doftanei

comuna Valea Doftanei, sat Trăisteni, str. Principala, nr. 136  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Almeida Valea Doftanei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Almeida din Valea Doftanei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Monica - Bucuresti
( sejur: 24.03.2017 - 26.03.2017 )
9.7
Mi-au placut urmatoarele:
1. Atitudinea proprietarilor: foarte prietenosi si dornici ca totul sa fie bine. Ne-au facut un tur al proprietatii, ne-au aratat cum sa folosim diferite echipamente, ne-au aratat unde gasim diverse obiecte necesare apoi s-au pierdut in fundal si ne-au permis sa ne distram.
2. Conditiile: camerele impresionant de curate, caldura, apa calda, spatiu pentru distractii. Noi am fost un singur grup care am ocupat toata vila, dar aceatsa dispune de 2 "saloane", astfel incat daca sunt 2 grupuri, de exemplu, fiecare are spatiul sau.
3. Locatia: desi cumva in localitate, se afla intr-o zona in care circulatia nu te deranjeaza. Are insa la 30 m un magazin foarte bine dotat cu feld e fel de chestii alimentare si ne-alimentare de la care iti poti cumpara diverse. Magazinasul era bine dotat si era deschis si duminica.
4. Dotarile: In bucatarie ai cam tot ce-ti poti dori. Exista suficiente vase, tigai, oale pentru a face orice iti doresti. Gratarul este bine asezat si, la fel, are tot ce-i trebuie (inclusiv lumina, daca se intampla sa te intinzi la un phar de vorba acolo). Iti ofera sapun, prosoape, hartie igienica, etc.

Singurul eventual minus observat de mine a fost legat de scari; daca esti o familie cu copii mici scarile pot fi periculoase, pentru ca nu exista o usa, o aparatoare, sa previna caderile. Acest neajuns poate fi depasit printr-o atentie sporita la puradei, dar e destul de dificil sa stai permanent cu ochii pe ei.
Nu am avut nici un fel de nemultumire, dimpotriva, totul a fost perfect!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Maria G. - Bucuresti
( sejur: 18.11.2016 - 20.11.2016 )
9.8
Foarte curat, cald liniste. Vila se alfa in centru

Răspunsul unității: ( 30.03.2017 )

Multumim frumos ! Va asteptam cu drag și cu alta ocazie!

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare