Camere si tarife cazare la Cabana Cotul Ariesului din Vadu Motilor

Cabana Cotul Ariesului din Vadu Motilor

comuna Vadu Motilor, sat Necsești, str. Vadu - Motilor, nr. 248  
Preţuri cazare

Oferta Paște 2017

  • Cazare cu pensiune completă (intrare cu cina, ieșire cu prânz), preț: 183 lei/noapte/persoană
  • Pachetul include masa festivă:
  • Meniu masa festivă: Ciorba de miel,friptura de miel la cuptor cu hrean,cartofi aurii,salata de sfecla rosie, prajitura de casa. Sarmalute cu smantana, prajitura de casa, cozonac si oua rosii.
  • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: apa , suc , sirop de casa
  • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: vin , bauturi indigene
  • Condițiile rezervării:
  • Pachet sejur minim: 3 nopți. Data de intrare: 14.04.2017. Check-in: după ora 14, check-out: înainte de ora 11.
  • Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual
  • Numar minim de persoane pentru rezervare: 2
  • Număr locuri disponibile: 28, distribuite în 14 camere cu băi proprii.
  • Copiii sub 6 ani: gratuit
  • Copiii între 6 ani și 14 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar
  • Avans la rezervare: 50%
  • Dacă alegeți sejurul minim de 3 nopți, prețul/sejur/persoană este de 549 lei.

Alte servicii incluse:
Oferta pasti 2017

Cu ocazia sarbatorilor de Paste va invitam la Cabana Cotul Ariesului , unde veti avea ocazia sa participati a slujba de Inviere de la manastirea Sfantul Ilie, sa mergeti la biserica pentru sfintirea bucatelor, sa gustati mancarurile traditionale, specifice perioadei Pastelui: oua rosii, miel la cuptor, drob de miel, sos de hrean sunca, carnati,cozonac si alte prajituri de casa, etc.

Perioada: 14 aprilie- 17 aprilie 2017

Primirea oaspetilor

vineri 14.04.2017

Cina –snitel de pui,cartofi natur, salata varza sau chiftelute de post,cartofi natur ,salata varza.

sambata 14.04.2017

Mic dejun –bufet suedez - salam,sunca,toba,caltabosi,mus chiulet afumat,cotlet afumat,cirnat uscat,telemea ,cascaval,oua fierte,zacusca,rosii ,castraveti,dulceata,unt,lapte ,ceai,cafea.

Pranz –ciorba de vacuta,ceafa la gratar,cartofi piure,salata muraturi,sau ciorba de legume,cascaval vegetal pane,pilaf,salata muraturi.

Cina – tocanita de pui cu mamaliguta,branza,muraturi asortate sau ghiveci cu mamaliguta si muraturi.

IN noaptea DE inviere

02.00 – aperitiv- Drob de miel, jambon, carnat uscat ,oua umplute, cas, oua rosii, cozonac, rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde.

duminica 16 aprilie 2017

MIC dejun – bufet suedez ( tobă, caltaboş, jumări, muşchiuleţ afumat, cârnat uscat, slăninuţă, şuncă, salam,salata beuf,salata vinete,salata icre,snitele,chiftele, brânză telemea , unt, dulceaţă, cafea, ceai, lapte.)

– pranz – Ciorba de miel,friptura de miel la cuptor cu hrean,cartofi aurii,salata de sfecla rosie, prajitura de casa.

cina – Sarmalute cu smantana, prajitura de casa, cozonac si oua rosii.

luni 17 aprilie 2017

MIC dejun – bufet suedez ( tobă, caltaboş, jumări, muşchiuleţ afumat, cârnat uscat, slăninuţă, şuncă, salam, brânză telemea de specialitatea motilor, unt, dulceaţă, cafea, ceai, lapte.)

plecarea oaspeţilor.

NOTĂ:

La masa festiva de Paste vor fi la masa vin,sucuri si apa minerala.

Băuturile indigene, apă plată şi sirop de casă vor fi gratis.

Sala de conferinţe vă stă la dispoziţie cu masa de tenis, table, şah şi rumy.

Oferta este valabilă până la data de: 16.04.2017
CONTACT
Goia Delia
0258 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare