Cabana Belvedere Vadu Crisului - TURIST INFO .ro

Cabana Belvedere din Vadu Crisului

Vadu Crisului, str. Principala, nr. 156  
Despre Cabana Belvedere
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Am inchiriat intreaga cabana, pentru un grup de familii cu copii mici. Personalul cabanei a fost foarte amabil. Panorama este excelenta, copiii s-au simtit foarte bine in curtea spatioasa. Cabana consta dintr-o casa mare cu 3 camere, unde este doar o singura baie comuna (WC, dus), living spatios cu bucatarie. Si o casa mica cu un apartament cu 2 camere, cu baie si bucatarie proprie. Mai este ...

... citeste mai mult

Cabana Belvedere, este locul ideal pentru relaxare, odihna si chiar distractie, oferind o panorama extraordinara a localitatii Vadu Crisului.

Cabana Belvedere, este compusa din 3 camere, un living rustic modern spatios, 2 bai si bucatarie. Posibilitati de grill, gratar, spatiu verde, foisor, gradina, parcare.

Gradina foarte spatioasa, ofera posibilitate de campare pentru doritorii si iubitorii de cort, accesul la utilitati, baie si bucatarie, se face in interiorul cabanei Belvedere.

Asteptam cu drag, iubitorii de natura! ! Noutati. Inchirierea Cabanei Belvedere se poate face si pentru o singura zi, cu ocazia serbarii zilelor onomastice sau petreceri surpriza!

Regulament de ordine interioara “Cabana Belvedere”

În calitate de Proprietari, dorim să aveţi o şedere plăcută în cabana noastra, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii in conditii civilizate si conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta unitatii. El se aplica tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în cabana şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezervari.

Va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara:

Check-in ora 14.00; Check-out orele 11.30-12.00;

Cazarea se face incepand cu ora 14.00, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor. Achitarea costurilor aferente cazării se va face în momentul sosirii. Din momentul preluării cheii, turistul răspunde pentru cabana rezervată.

este interzis fumatul IN camere! Nerespectarea interdictiei de a fuma in camere atrage dupa sine penalizare. Este interzis consumul seminţe şi alimente în camera!

Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 07:00 este considerata perioada de odihna şi linişte. Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, va rugam sa respectaţi orele de odihnă.

Turistii trebuie:

- sa nu deterioreze obiectele din dotarei in caz contrar acestia datoreaza suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera;
- sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
– Persoanele care vin in vizita sa fie anuntate la propietar!
- sa nu lase copiii nesupravegheati;
- sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;

Este interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exteriorul cabanei.

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.
Interzis accesul cu consumatori electrici mari, resouri, radiatoare, ferbatoare in cabana.
Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere,care prealabil au fost stinse.
Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare avansata de ebrietate
Se interzice cu desavarsire introducere in cabana de armament ,arme albe sau substante lacrimogene!
Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste;
Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la proprietar, sau în coşurile de gunoi amplasate pe raza cabaneii;
Nu aruncaţi în WC hârtie si alte obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor;
Predarea cheii la proprietar după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea integrala a cabanei de catre proprietar;
Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu;
Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curăţenie şi linişte se vor lua măsuri în consecinţă şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.
Acest regulament vine în întămpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta cabanei.
In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament ne rezervam dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai placut si relaxant!
FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livadalivada
livingliving
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
sanie trasa de caisanie trasa de cai
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 9 adulți în 3 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 04.01.2017 - 31.03.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Marina Cozma
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare