Pensiunea Casa dintre salcii Uzlina, comentarii

Pensiunea Casa dintre salcii din Uzlina

Uzlina, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa dintre salcii Uzlina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa dintre salcii din Uzlina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Rodica - Fetesti
( sejur: 03.10.2013 - 06.10.2013 )
9.5
Totul a fost Ok. Camerele curate, incalzite la momentul in care noi am ajuns, mancarea buna, posibilitati de a pescui la pensiune. OK.

Micul dejun , saracacios si acelasi in fiecare zi!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Melania - Brasov
( sejur: 11.09.2013 - 14.09.2013 )
9.3
Foarte frumoasa,decorata cu gust,cu un ponton generos avand posibilitatea de a pescui si loco dar si de a pleca pe canale,lacuri.Are o bucatareasa excelenta(speram sa o pastreze).

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andreias P. - Bucuresti
( sejur: 06.10.2011 - 09.10.2011 )
8.7
Locatia este foarte frumoasa amplasata, personalul pensiunii este foarte primitor si amabil, mancarea este diversificata si iti ofera o gama larga de preparate culinare din peste, iar pentru aceia care nu mananca peste au posibilitatea de a manca altceva. Peisajul este foarte frumos;pentru cei ce doresc sa pescuiasca au aceasta posibilitate cu o varietate mare de specii de peste, iar pentru cei care doresc sa priveasca fauna si flora desigur ca o pot face. Toate acestea se fac la recomandarea gazdelor pensiunii.

Din cauza nesimtirii turistilor, independent de vointa gazdelor, sunt si multe gunoaie. Sa nu fiu inteles gresit, nu la pensiune, ci in delta ca atare.
Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi
CONTACT
Stamate Radu
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare