Hotel Gulliver Delta Resort Uzlina, comentarii

Hotel Gulliver Delta Resort din Uzlina

Uzlina, Uzlina, nr. -  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Gulliver Delta Resort Uzlina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Gulliver Delta Resort din Uzlina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


LAURA - Valea Doftanei
( sejur: 13.08.2015 - 16.08.2015 )
6.2
Locație bine amplasată, curățenie, piscina curata și cu șezlonguri suficiente, camere mari, excursia în Delta a fost superbă.La sosire personalul a fost amabil,am fost serviți cu cafea și țuică.

La sosire am completat un formular în care trebuia să alegem dintre 2 feluri de mâncare principale pentru cele 4 zile dintre peste și pui,iar în timpul mesei trebuia să știi ce ai ales și nu puteai să te răzgândești sau să ceri altceva de mâncare pentru ca nu aveau. Mâncarea a fost bună dar dacă mai vroiai să comanzi nu aveai ce.
Băuturile erau calde,deși afară erau 36 de grade,iar personalul insuficient,doar 2 ospătari la 60 de persoane, și aceea foarte plictisiți și respingător.
Dimineața, la micul dejun, nu erau căni suficiente pentru cafea sau ceai, la fel cafea,iar ceaiul era rece. Aceeași mâncare în fiecare dimineață timp de 4 zile.
Nu se specifica faptul că trebuie să alegi de la sosire mâncarea pentru 4 zile și ca meniul nu este a la carte.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Daniela - Bucuresti
( sejur: 16.06.2014 - 19.06.2014 )
9.7
Locatia, promptitudinea personalului

Lipsa frigiderului in camera; ar fi fost util macar un minibar pentru sucuri sau apa la rece in perioada cu zile calduroase
Comentariu util ?
5 voturi 7 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare