Complex Turistic Cormoran Uzlina, comentarii

Complex Turistic Cormoran din Uzlina

Uzlina  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Cormoran Uzlina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Cormoran din Uzlina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Geta Roxana B. - Bucuresti
( sejur: 21.07.2015 - 24.07.2015 )
6.5
Curte spatioasa si angrijita,personalul rabdator sa ofere toate detaliile la orice nelamurire sau oferta,mancarea gustoasa si portiile mari dar cu putine oferte.

Curatenia prea multi paianjeni si panze de paianjeni aproape peste tot,
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dan S. - Brasov
( sejur: 09.09.2013 - 12.09.2013 )
10
Confort excelent, preturi pe masura, personal foarte competent, nu pot face remarci, poate dl Cristi si Miriam, dar nu pot sari peste fetele de la restaurant.

Apa calda vine greu la etaj!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dan M. - Campina
( sejur: 29.08.2013 - 02.09.2013 )
8
Personalul este amabil, restaurantul este bun, sunt suficiente barci pentru plimbare si pescuit, se ajunge foarte repede pe lacurile din imprejurimi

Serviciul de curatenie nu este foarte bun, scaunul de wc este prea aproape de perete si nu este comod (poate era mai bine sa fie asezat pe colt)
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Igor - Chisinau
( sejur: 12.12.2012 - 16.12.2012 )
8
In odai a fost cald.

Administratorul complexului sa purtat urit cu noi. Cre ca santem din R. Moldova, si de aia sa purtat urit.
La mincare ne asteptam la o variatie mai mare.
Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi

Cristian - Suceava
( sejur: 25.06.2012 - 29.06.2012 )
4.3
Am vrut sa stam 4 nopti la complexul Cormoran dar am stat 3 ore deoarece patrona ne obliga sa acostam salupa intr-un bazin cu mocirla cu botul salupei rezemat de beton si sa coboram din salupa prin apa in conditiile in care existau 2 pontoane fara nicio ambarcatiune in fata complexului. In camera nu exista aer conditionat, frigider si perdea la geam. Receptionera era iritata de parca ne caza pe gratis nu pe o caruta de bani, noi achitand inclusiv si un transfer imaginar Murighiol - Uzlina cu ambarcatiunea complexului la vreo 120 lei. Am plecat spre seara la o alta pensiune de pe un canal cu pensiuni din Uzlina unde am facut si o economie de 900 lei fata de costurile la Complexul Cormoran, am avut si frigider si aer conditionat si am putut acosta ambarcatiunea in conditii optime nu in mocirla cum ne obliga patroana de la Complexul Cormoran.
Răspunsul unității: ( 29.01.2013 )

Imi pare rau ca Dl. Ivan a considerat parcarea noastra pentru ambarcatiuni o mocirla. In acea parcare sunt tinute toate ambarcatiunile Complexului si ambarcatiunile turistilor. Avem turisti care isi tin ambarcatiunile la noi in bazin tot timpul anului, indiferent de perioada petrecuta in Delta Dunarii. Pontoanele amintite sunt folosite pentru acostarea barcilor Complexului care aduc turisti zilnic si este si locul de imbarcare pentru plecarea in excursii. Daca pontoanele ar fi blocate de ambarcatiuni care stationeaza, turistii nu ar avea acces la Complex, nu si-ar putea manipula bagajele sau nu ar putea efectua excursii.
In ceea ce priveste structura de cazare, fiecare client este liber sa isi aleaga din cele 4 structuri de cazare disponibile: Pensiunea care are camere cu grup sanitar propriu si tv, Hotelul si Vilele a care au in plus aer conditionat sau Vilele b care au si frigider si sufragerie. Inainte de cazare turistului ii sunt prezentate efectiv structurile de cazare, intra in camere si alege unde doreste sa stea, in functie de disponibilitatile din acel moment.

Comentariu util ?
9 voturi 7 voturi

Adrian Nicolae M. - Alba Iulia
( sejur: 29.07.2011 - 01.08.2011 )
9.3
Locatia, piscinele, flota proprie, restaurantul, personalul, face din complexul Cormoranul un loc unde te poti intoarce oricand cu drag.

Preturile cam mari inclusiv la cazare cat si la restaurant.
Comentariu util ?
5 voturi 9 voturi
CONTACT
Solicită cazare