Casa Agapie Uzlina, comentarii

Casa Agapie din Uzlina

Uzlina  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Agapie Uzlina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Agapie din Uzlina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Laurentiu P. - Pitesti
( sejur: 04.07.2014 - 06.07.2014 )
10
O locatie absolut minunata. De putine ori, ca turist, te simti \`ca acasa\` inca de cand pasesti in cabana. Am fost primiti cu o sticla de tuica veritabila pe masuta din living in semn de bun venit iar in casa gasesti absolut tot ce ai nevoie pentru o vacanta adevarata. Toate acestea te fac sa te gandesti daca nu cumva ar fi binevenit sa lasi la randul tau cate ceva de care se vor folosi cei ce vor veni. Liniste, frumos, primitor, curat, pescuit in fata cabanei, nu poti sa-ti doresti mai mult. In plus,nea Costica, vecinul pescar, te ajuta atunci cand ai nevoie, fie la curatatul pestelui prins, fie sa pregateasca o plachie in stilul lipovenesc.
Este o locatie de mult bun gust si doar pentru cei ce apreciaza valoarea si bunul simt.

Comentariu util ?
13 voturi 0 voturi

Avram O. - Buc
( sejur: 24.05.2014 - 25.05.2014 )
10
Casa si locatia in sine arata mult mai bine in realitate decat in poze. Am avut intimitate avand in vedere ca toata casa a fost a noastra. Am pescuit in fata casei, ne-am bucurat de privelistea minunata, de plimbarile prin lacurile din apropiere si de un bors de peste facut la ceaun in curte.

Am prins prea mult peste si nu avea cine sa il curete:))
Comentariu util ?
21 voturi 1 vot
CONTACT
Ionel Agapie
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare