Pensiunea Stefana Ucea - TURIST INFO .ro

Pensiunea Stefana din Ucea

comuna Ucea, sat Ucea de Sus, str. Principala, nr. 146  
Despre Pensiunea Stefana
Mai multe imagini
picpicpic
Pensiunea Stefana , este situata la 4km de DN 1 la poalele Muntilor Fagaras, in loc Ucea de sus si va ofera 4 camere de cazare , living , bucatarie, spatiu de recreere cu gratar, cuptor (suprafasta 60 mp, posibilitati petreceri,aniversari,revelion).

Obiective turistice in zona: Transfagarasanul, pasravaria Albota, strandul Victoria, Manastirea Brancoveanu, traseu montan, cabana Podragu, varful Moldoveanu.


Capacitate totală: 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Mariana
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare