Casa Aurora Turda, comentarii

Casa Aurora din Turda

Turda, str. Detunata, nr. 17 ( la aprox. 12.8 km de centrul loc. Cheile Turzii )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Aurora Turda


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Aurora din Turda:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florentina - Bucuresti
( sejur: 30.07.2015 - 02.08.2015 )
9
Personalul unitatii a fost foarte amabil. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Garsoniera curata. Locatia este ok, daca vii cu masina. Zona linistita, aproape de piata si de supermarket. Am fost multumiti de conditiile oferite, pretul este foarte bun. Daca vom mai ajunge prin zona, cu siguranta vom reveni! :)

Un mic minus ar fi canapeaua care este un pic incomoda si cainele din curte care face galagie. In timpul noptii este un pic deranjant. Altfel nu am gasit niciun minus, totul a fost conform descrierii de pe site.
Comentariu util ?
3 voturi 1 vot
CONTACT
Mihai
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare