Casa Augusta Turda, comentarii

Casa Augusta din Turda

Turda, str. Calea Victoriei, nr. 40a ( la aprox. 12.8 km de centrul loc. Cheile Turzii )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Augusta Turda


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Augusta din Turda:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alex - Timișoara
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 04.08.2015 )
1
Niciunul

Am sunat și am discutat cu proprietarul pentru a rezerva doua camere și am fost asigurat ca totul este în regula. Am revenit cu un telefon după vreo doua săptămâni pentru a mi se confirma ca totul este ok și spre surprinderea mea sa aflu ca domnul a anulat toate rezervările, pentru ca cineva a închiriat toată pensiunea și ca nu-l interesează de rezervarea mea. Cu asa mentalitate de roman hapsân, nu ajungi nicăieri. Augusta pentru mine este o dezamăgire totală!
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Aurel - Galati
( sejur: 23.07.2015 - 25.07.2015 )
8.5
Proprietara casei este amabila, pune la dispozitie bucataria, unde aveti posibilitatea sa gatiti. Pretul este rezonabil, costul camerelor fiind intre 80 - 90 lei/zi. In apropiere este un magazin Penny. De asemenea, sunteti foarte aproape de o statie de autobuz si puteti ajunge usor la salina Turda.

Desi pensiunea este locuita si de proprietari, nu au avut echipa buna de muncitori. Se constata ca au facut treaba de dragul de a fi facuta. Peretii par mai mult carpiti decat varuiti, iar baia se va degrada grav in cativa ani. Se infiltreaza apa prin toate colturile. Pacat de efortul proprietarilor, dar va fi curand o casa plina de igrasie.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Sorin Cosmin B. - Craiova
( sejur: 15.04.2015 - 18.04.2015 )
8.8
Gazdele foarte amabili. Ne-au pus totul la discretie: curtea gratarul mese, interiorul casei si bucatarie,vesela toata, frigider. Parcare in curte.caldura noaptea.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare