Hotel Cygnus Tulcea - TURIST INFO .ro

Hotel Cygnus din Tulcea

Tulcea, str. Pacii, nr. 93  
Despre Hotel Cygnus
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Hotelul este amplasat in centrul orasului Tulcea, la o plimbare de 5 minute fata de Dunare, Muzeul de Stiinte ale Naturii, Acvariu, Muzeul de Arta.

Hotelul are in total un numar de 29 camere din care 23 sunt camere twin, 5 sunt duble matrimoniale si un apartament.

Etajul 1 cuprinde 10 camere, etajul 2 cuprinde alte 10 camere, iar etajul 3 are un numar de 9 camere.

Hotelul dispune si de restaurant cu o capacitatea de 150 de locuri, unde se poate servi atat micul dejun cat si preparate traditionale specifice zonei.


Capacitate totală: 60 adulți în 29 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare