Pensiunea Plaiul Castanilor Tismana, comentarii

Pensiunea Plaiul Castanilor din Tismana

Tismana, str. sat Gornovita, nr. 136  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Plaiul Castanilor Tismana


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Plaiul Castanilor din Tismana:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gabriel - Craiova
( sejur: 23.04.2016 - 24.04.2016 )
9.5
Drumuri de acces excelente, gradina mare dotata cu tot ce e nevoie pentru ocuparea timpului liber (tir cu arcul, airsoft, tiroliana, bungee, ping-pong, echitatie ponei, etc.), mancare foarte buna, gratar mare free. Adimistratori foarte sociabili, oameni deschisi care iti pot da o gramada de informatii utile. Raport calitete-pret excelent!

Nu prea..
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Andrei - Bucuresti
( sejur: 28.11.2014 - 01.12.2014 )
5.3
Personalul a fost amabil si cumsecade.
Pensiunea este frumoasa, realizata in stil rustic, curtea este superba, ideala pentru o vacanta de relaxare, departe de oras, in perioada calda a anului.

Pe toata durata sederii, in pensiune a fost foarte frig (cu exceptia camerelor, care erau incalzite).
Cel mai mult ne-a deranjat ca baile nu erau ingrijite, aratau destul de jalnic. Nu e posibil ca in anul 2014, intr-o pensiune renovata cu fonduri europene, sa incerci sa eviti baia sau sa te abtii din a face dus.
Bucataria care ne-a fost pusa la dispozitie era destul de murdara si neingrijita, ceea ce ne-a lasat, din pacate, o impresie destul de proasta legata de curatenie.
Desi camerele erau ingrijite, iar asternuturile curate, sub pat si in dulapuri era foarte mult praf, lasandu-ne impresia ca nu au mai fost intretinute de ceva timp.
Una din camere nu avea cheie, pe motiv ca s-a pierdut.
Am rezervat doua camere cu pat matrimonial si inca doua twin, insa am primit patru camere twin. Cu toate ca ne-a convenit sa avem camerele una langa alta (cele cu pat dublu erau in partea cealalta a pensiunii), am fi vrut sa stim acest aspect inainte de a ajunge la pensiune, eventual pentru a ne da acordul. Din ce am inteles, a fost mai usor sa se incalzeasca cele patru camere twin, fiind legate la aceeasi centrala (sau ceva asemanator, oricum). Acest aspect nu a fost neaparat o problema, dar trebuia comunicat.
Nu are biliard si nici aparate de fitness.
`Mini-terenul` de volei si baschet este de fapt o bucata de teren de iarba cu doua cosuri de baschet.
Camerele nu au aer conditionat.
Răspunsul unității: ( 31.07.2015 )

Regretam ca in perioada prezentata de dumneavoastra pensiunea nu s-a prezentat conform standardelor cu care suntem obisnuiti.Cauzele au fost:sederea zilnica a celor 14 muncitori asfaltisti la pensiune a afectat starea de curatenie coroborata cu anotimpul ploios ce presupune intrarea lor cu mizerie in pensiune si in bucatarie.
Consideram ca aceasta exigenta unica in activitatea noastra constituie o lectie de luat in calcul.
Va multumim si va mai asteptam pentru a va demonstra ca a fost o circumstanta de moment.

Comentariu util ?
8 voturi 1 vot
CONTACT
Manager
0763 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare