Pensiunea Zina Tisău, comentarii

Pensiunea Zina din Tisău

comuna Tisău, sat Tisău, str. Principala, nr. 270  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Zina Tisău


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Zina din Tisău:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Georgel - Tulcea
( sejur: 28.08.2015 - 30.08.2015 )
10
Conditii de cazare bune. Personalul unitatii discret insa tot timpul prezent pentru a oferi ajutor in caz de nevoie. Bucataria utilata cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat vase . Absolut toate informațiile de pe site corespund cu realitatea! In concluzie, recomand cu incredere acesta pensiune pentru cine doreste o oaza de liniste departe de problemele zilnice si orasele aglomerate.

Sa simtit lipsa unui foisor sau umbra unui copac (pe terasa era foarte cald)
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Tanase Florin
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare