Camere si tarife cazare la Pensiunea Casa Timis din Timisul de Sus

Pensiunea Casa Timis din Timisul de Sus

Timisul de Sus, str. Sos. Nationala ( la 7.4 km de centrul loc. Predeal )  
Preţuri cazare

Tarife perioada 20.10.2016 - 20.10.2017

.. se incarcă tarifele ..

Ofertă specială

Descrierea ofertei:
Ocupat de Craciun2016 + Revelion si pana in 09 Ian 2017.

Oferta speciala:

3 nopti+1 gratis;

5 nopti+2 gratis ! Oferta valabila fie ca rezervi pt grup de 12 pers sau numai o camera (preturile sunt cele de week-end 100 / 125 / 140 / 160 lei). Rezerva din timp! Copiii pana la 8 ani au gratuitate la cazare! . Nu uita sa-i mentionezi pt a alege camera potrivita. Specifica te rog daca optezi si pentru mic dejun. (bufet suedez) costa 20 lei/persoana/zi sau 50% pt copiii cu varsta cuprinsa intre 6-8 ani.

O cafea sau un ceai sunt din partea casei chiar si daca nu optezi pentru micul dejun!

Pentru rezervare ferma se percepe un avans de 50%. In caz de neprezentare nu se va returna avansul.

Avansul reprezinta o garantie pentru ambele parti, respectiv pentru turist, care are asigurata cazarea, cat si pentru pensiune, care si-a planificat din timp gradul de ocupare. In caz de forta majora, este posibila atat transmiterea rezervarii catre alta persoana, cat si reprogramarea sejurului.Oferta cu 1 noapte gratis se suspenda in perioada 20 dec - 15 ianuarie.

La rezervare intregii vile: 800 lei/noapte.

O singura noapte in weekend: 1200 lei.

Atentie:

Check in (intrare) : dupa ora 14,

check-out (iesire): max ora 11:30. Nu se tine cont de ora sosirii turistului pentru a se amana ora de check-out!

* In pret este inclus tva de 9% din serviciile oferite .

** In pret nu este inclusa noua taxa de salvamont de 2,50 lei/noapte/persoana, instituita din 01.01.2016 de Primaria Predeal, care se percepe la fiecare copil/adult, cu unele exceptii, daca aveti asupra dv o copie dupa act doveditor, respectiv ca sunteti minor - certificat de nastere / elev - carnet de elev /student - legitimatie de student / persoana cu handicap - adeverinta / pensionar - cupon de pensie / veteran de razboi - decizie.

*** In pret nu este inclus micul dejun (20 lei/pers adulta, 50% pt copii 6-8 ani). Persoanele care se aseaza la masa au obligatia sa plateasca. O cafeau sau un ceai sunt oferite din partea casei, chiar daca nu doriti sa serviti micul dejun la noi.

**** Copii pana la 6 ani au gratuitate la cazare. Patul suplimentar pentru pers si copii de peste 6 ani ori persoana adulta: 20/lei/pat.

*****In cazul in care nu mai exista timpul fizic de a plati avansul, dar totusi v-am acceptat rezervarea la pensiunea noastra, dar din anumite motive nu mai puteti onora cazarea, avem marea rugaminte de a ne anunta anularea rezervarii din timp. Astfel lasati loc de buna ziua si pe viitor, iar pe aceia, care ajung la pensiunea noastra cu dorinta de a se caza, le putem oferi aceasta posibilitate.

Multumim pentru intelegere!

Va asteptam cu drag!

Oferta este valabilă până la data de: 23.11.2017
CONTACT
Eni Toncian
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare