Cabana Chiba Timisul de Jos - TURIST INFO .ro

Cabana Chiba din Timisul de Jos

Timisul de Jos, str. Canionului, FN, 505600, Dambu Morii, Bra, nr. FN ( la aprox. 10.1 km de centrul loc. Brasov )  
Despre Cabana Chiba
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cabana Chiba este o casă de vacanță situată în Timișul de Jos, la 28 km de Sinaia. Casa are o terasă la soare și vedere la munte. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit şi o parcare privată gratuită.

Unitatea de cazare are zonă de relaxare şi bucătărie cu maşină de spălat vase. Este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și CD player. Baia privată are duş sau cadă.

Cabana Chiba se află la 7 km de Brașov și 20 km de Poiana Brașov. Oaspeții pot practica diverse activităţi, printre care schi, ciclism şi drumeţii.


Capacitate totală: 14 adulți în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Ponea Diana
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare