Hotel Havana Targu Ocna - TURIST INFO .ro

Hotel Havana din Targu Ocna

Targu Ocna, str. COSTACHE NRGRI, nr. 110 ( la aprox. 14.9 km de centrul loc. Slanic Moldova )
Despre Hotel Havana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Hotelul dispune de: internet wirelles, locuri de parcare, tv, restaurant, loc de joaca pt copii, terasa de vara, mini bar in camera, telefon.

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu (cabină duş, uscător de păr, priză pentru aparat de ras), televizor, încălzire.

Bucătăria noastră vă aşteaptă cu cele mai delicioase preparate culinare cu specific românesc, european, mediteranean.

Terasa este dotată cu toate echipamentele necesare sonorizării, scenă pentru orchestră, televizoare pentru urmărirea meciurilor din campionate.
s Terasa este alegerea potrivită pentru petrecerile din zilele toride ale verii.

Inaugurat în august 2015, centrul de evenimente Havana Târgu Ocna vă oferă, într-un spaţiu generos şi elegant, serviciile de care aveţi nevoie pentru timpul dumneavoastră liber sau orice eveniment - nunţi, cumetrii, petreceri, etc...

Parcarea este gratuită pentru clienţii noştri


Capacitate totală: 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare