Camere de închiriat Muresul Targu Mures, comentarii

Camere de închiriat Muresul din Targu Mures

Targu Mures, str. Zagazului, nr. 14  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat Muresul Targu Mures


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat Muresul din Targu Mures:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Irina - Chisinau
( sejur: 13.12.2016 - 14.12.2016 )
10
Comod, comfortabil, personal calificat. In viitor doresc sa ma stam la ei

La moment nu am gasit
Răspunsul unității: ( 15.12.2016 )

Vă mulțumim pentru apreciere!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Laura - Sibiu
( sejur: 27.08.2016 - 28.08.2016 )
4.7
Cazarea era aproape de Complexul Weekend! Atât!

Am ajuns la Pensiunea Mureșul in data de 27/08, făcusem rezervare atât online cât și telefonic. Cererea era simplă: o cameră cu pat dublu(pentru mine și soțul). Mi-i s-a confirmat telefonic că au cameră disponibilă la prețul de 100 de Ron.
Am ajuns la locul cu pricina, am fost întâmpinați de recepționeră care după ce mi-a prelucrat datele, mi-a dat cheile de la o cameră. Am urcat până la ultimul etaj, căci acolo se afla camera si am văzut cu stupoare că e o cameră cu 2 paturi. Am coborât la recepție crezând că e o neînțelegere. Recepționera a început să dea telefoane și să facă verificări. Mi-a spus chiar că eu am solicitat camera 32. Comic, mai ales pentru că nu aveam de unde să știu cum sunt numerotate camerele lor...
În cele din urmă ni-i s-au dat cheile se la camera nr 2, o cameră mică, mai mică decât cea cu 2 paturi. Trecând peste acestea, am dus bagajele înăuntru, pentru ca în 30de sec să ne trezim din nou cu recepționera la ușă, spunând că, această cameră ne costă 130 lei, nu 100.
Deja totul devenea o glumă proastă. După încă 1 telefon dat, recepționera și-a cerut scuze pentru neînțelegere...
Credeam că totul are să se termine aici, dar nu...Camera era deplorabilă: parchetul era murdar, baia era curățată în grabă...pe chiuvetă zăceau 2 pahare murdare și ele...Am zis că pentru o noapte nu avem de gând să ne mai enervăm, nici eu, nici soțul...Am preferat să ieșim cât mai repede din minunata pensiune și să ne întoarcem numai să dormim...noaptea am observat că cearșaful de pat și plicul pilotei erau pătate... Experiența a fost nemaipomenită...nu ne vom mai întoarce niciodată la așa ceva...PS: 4 stele? Poate -4!
Răspunsul unității: ( 17.09.2016 )

Stimata Radu Laura, Va multumim pentru rezervarea dumneavoastra la Camere de Inchiriat “Muresul” 3* si pentru timpul acordat evaluării proprietății noastre.Consideram toate recenziile clientilor nostri utile pentru a ne imbunatatii calitatea serviciilor noastre.Ca urmare a recenziei dumneavoastra, unitatea noastra doreste totusi sa foloseasca dreptul la replica si sa puncteze cateva aspecte:
1.Unitatea Camere de Inchiriat “Muresul” 3* din Targu Mures (unitate unde s-a primit solicitarea de rezervare din partea dumneavoastra) dispune de 9 camere din care 1 camera single si 8 camere double twin (adica 2 paturi separate) asa cum sunt prezentate la sectiunea Camere & Tarife cazare in momentul in care un client doreste sa faca o rezervare on-line.Cu toate acestea, unitatea nostra a remediat neantelegerea si a oferit o alta camera la Pensiunea “Muresul” 4*, unitate care dispune si de camere duble matrimoniale ( cam nr. 2 singura camera disponibila in acea data cu pat matrimonial).
2.Nemultumirile referitoate la curatenia din camera nu au fost semnalate unitatii noastre.Este foarte regretabil ca a-ti fost dezamagita de aspectele generale ale camerei la proprietatea noastra. Clientul are obligatia in cazul in care constata orice neregula sa solicite remedierea acesteia sau schimbarea camerei.

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Ovidiu Pop
0756 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare