Pensiunea Margot Targu Jiu, comentarii

Pensiunea Margot din Targu Jiu

Targu Jiu, str. Romanesti, nr. 9  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Margot Targu Jiu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Margot din Targu Jiu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Laura - Medgidia/constanta
( sejur: 11.08.2016 - 14.08.2016 )
9.7
În primul rând gazda a fost foarte primitoare și foarte amabilă.
Pensiunea este liniștită și elegantă,
Camerele sunt spațioase și curate, au aer condiționat, frigider, tv și internet wifi toate funcționale.
Loc de parcare în curte.
Recomandăm cu drag această pensiune.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

George - Bucuresti
( sejur: 04.12.2014 - 05.12.2014 )
8.8
Pensiunea este ok. Curateneie, confort, servicii de calitate. Camera excelenta, mancarea buna si preturile la restaurant foarte bune.

Pretul la cazare mi se pare totusi cam mare, pentru o pensiune aflata la aproximativ 5-10 km de Tg. Jiu. Conexiunea wi-fi lasa de dorit, se poate imbunatatii.
Răspunsul unității: ( 27.12.2014 )

Domnule George,
Recenzia dumneavoastra este falsa incat nu v-ati prezentat la cazare. Noi in luna decembrie am tinut restaurantul inchis, deci nu ati fi putut comanda nimic si consuma nimic si niciun client nu a cerut mic dejun, deci ceea ce ati prezentat la sectiunea ”+” este ireal.
De asemenea, suntem in oras, la cel mai mare bulevard din oras. Conexiunea wi-fi se prinde si la vecini, asadar si ceea ce ati prezentat la sectiunea ”-” este fals. Cred ca ati confundat pensiunea noastra cu alta la care v-ati prezentat ulterior, dupa ce nu v-ati prezentat la noi. Va rugam sa ii contactati pe cei de la turistinfo si sa ii instiintati despre aceasta greseala, pentru a nu induce in eroare clientii nostri.
Cu respect,
Echipa Pensiunii Margot Tg-Jiu

Comentariu util ?
4 voturi 6 voturi
CONTACT
Doina
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare