Casa File de Poveste Targu Jiu - TURIST INFO .ro

Casa File de Poveste din Targu Jiu

Targu Jiu, str. Vasile Carlova, nr. 5  
Despre Casa File de Poveste
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Nota 9.6/10
6 recenzii

- camere curate - terasa si living spatioase, perfecte pt un grup - micul dejun foarte bun! am fost surprinsi cu niste clatite delicioase ca desert - aproape de centru - gazda foarte amabila

... citeste mai mult

Intr-o atmosfera calda, linistita, in apropierea centrului si a punctelor de interes turistic ale orasului de pe Jiu, Casa File de Poveste este destinatia ideala pentru o experienta aparte, imbogatita de ospitalitatea cu care isi intampina, de fiecare data, oaspetii.
File de Poveste pune la dispozitie 12 locuri in 4 camere dotate corespunzator, tv, wireless gratuit, incalzire centrala, o gradina(loc amenajat pentru gratar), loc joaca pentru copii si o terasa pentru aceia dintre dumneavoastra care prefera calmul si linistea, fara a renunta la conditiile si confortul necesar unei sederi cat mai placute.
Cu o cafea aburinda, intr-un amurg privind departarile, ingaduie-ti un ragaz de la tumultul cotidian si lasa-te ademenit de liniste! Targu -Jiul lui Brancusi reprezinta o placuta evadare intr-un final de saptamana!

Bine ati venit in Oltenia!
Eleganta si stilul orasului de pe Jiu nu sunt foarte comune. Este un loc pentru cei ce cauta intr-adevar ceva deosebit, unic si inconjurat de obiective turistice celebre, precum :
Operele vestitului Constantin Brancusi, Parcul Jiului, Zona Muntoasa Ranca si Transalpina, Sohodol, Manastirile Tismana, Lainici, Polovragi si Pestera Muierilor.
/
In a warm, quiet, near the center and sights of the city the Jiu, Casa File de Poveste is the perfect destination for a unique experience, enriched by the hospitality welcomes you, every time.
File de Poveste provide 12 beds in 4 rooms properly equipped, tv, free wireless, central heating, garden (fenced place for barbecue), playground for children and a terrace for those of you who prefer calm and quiet, without waived the requirement and comfort of a pleasant stay.
With a clouding coffee in a twilight of distance, give way to a respite everyday bustle and let yourself lured quiet! Brancusi's Tg-jiu is a nice escape in the end of the week!

Welcome to Oltenia!
Elegance and style of our town are not very common. It is a place for those looking for something really special, unique and surrounded by famous attractions, such as:
Famous works of Constantin Brancusi, Park, Ranca Mountainous Area and Transalpina, Sohodol, Monasteries Tismana Lainici, Polovragi and Women's Cave.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
ferma proprieferma proprie
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet prin cabluinternet prin cablu
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 9 adulți în 4 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 14.03.2016 - 14.03.2017

Pentru cazare si rezervari, contacteaza proprietari

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Casa File de Poveste Targu Jiu acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare