Pensiunea San-Mar Sulina, comentarii

Pensiunea San-Mar din Sulina

Sulina, str. a I-a, nr. 83  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea San-Mar Sulina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii San-Mar din Sulina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Oana - Bucuresti
( sejur: 01.07.2016 - 07.07.2016 )
9.3
Mancarea este excelenta (gustoasa, proaspata si foarte multa, o recomand cu incredere famiilor cu copii).
Camerele sunt spatioase, patul matrimonial este mare (nu a fost necesar pat suplimentar cu un copil de 6 ani), spatiul este functional. Referitor la conditiile si serviciile de cazare, gazdele sunt primitoare si te fac sa te simti ca acasa!
Felicitari familiei Comarzan! Succes SanMar!

Distanta fata de plaja (20 de min cu microbuzul), insa este un minus pe care il accepti/ sau nu de la inceput.
Am avut o problema cu dusul ( apa langa cabina de dus), insa odata semnalata problema aceasta a fost remediata imediat. Avand in vedere ca este o pensiune noua, pot exista evenimente neprevazute (independente de proprietar), dar disponibilitatea gazdelor de remediere si satisfacere a dorintelor clientilor face ca sejurul sa fie unul foarte placut.
Am recomandat si voi recomanda in continuare aceasta pensiune.
Răspunsul unității: ( 04.08.2016 )

Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase ! Ne cerem scuze inca odata pentru problema pe care ati avut-o in legatura cu dusul ,fiind primii clienti care ati calcat pragul acelei camere nu aveam de unde sa stim ,insa suntem multumiti ca am putut imediat sa remediem problema ! Va mai asteptam !

Comentariu util ?
3 voturi 12 voturi
CONTACT
Andreea
0754 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare