Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina - TURIST INFO .ro

Hotel Plutitor Sfantul Constantin din Sulina

Sulina, Delta Dunarii, Sulina, Murighiol, nr. 1  
Despre Hotel Plutitor Sfantul Constantin
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Dotari:

- 22 locuri cazare repartizate astfel: 2 apartamente, 8 camere duble cu grupuri sanitare proprii si aer conditionat;

– Restaurant: 100 locuri, cu specific pescaresc (peste de apa dulce sau sarata);

Sala multifunctionala, video-proiector, ecran, home-cinema, tv.satelit, dvd, plasma, laptop;

- Bar aprovizionat cu o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare;

- Crama cu vinuri specifice din zona Deltei Dunarii;

- Degustari de vinuri din podgoriile zonei;

- Terasa acoperita, terasa de plaja;

- Salupa – nava de plimbari si croaziera amenajata deosebit ce poate fi folosita pentru plimbari, excursii, pescuit, fotografiat;

- Masaj terapeutic, de relaxare si kinetoterapie (la cerere);

Organizare teambuilding-uri, petreceri, banchete.

- Generator propriu ,bucatarie proprie.
Program in Delta Dunarii: programe de pescuit, programe pentru ornitologi, plimbare pe lacurile si canalele Deltei Dunarii, vizita rezervatii, programe artistice specifice zonei, foc de tabara cu barbeque.
Programul fiecarui sejur cat si meniul il stabilim in functie de dorintele oaspetilor si numarul de zile ce se vor petrece in Delta Dunarii.
Hotelul ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii. In meniuri sunt incluse : ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre stiuca si crap, icre negre, pastruga la gratar, pui de balta, scrumbie la gratar, peste prajit, plachie de peste.Capacitate totală: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0735 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare