Complex Turistic Class Sulina, comentarii

Complex Turistic Class din Sulina

Sulina, str. VI-a, nr. 72  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Class Sulina


Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Class din Sulina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gheorghe - Resita Al Hunedoarei Nr 4/3/7
( sejur: 23.08.2016 - 25.08.2016 )
7.8
Am fost cazati imediat fara probleme .

Nu am primit factura pentru cazare !a ramas sa ne fie trimisa pe adresa de e.mail !
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dan - Bod
( sejur: 10.08.2016 - 16.08.2016 )
8.5
Personal amabil (doar o puștoaică pe care am vazut- o în 5 zile și pe patron intr-o zi).Se poate ca restul personalului sa fi fost când eram plecați la plaja.
Ambianta din curtea pensiunii plăcută conform pozelor din reclama.Nu am făcut baie în piscina și nici nu am pescuit din lipsa de timp.

Ca sugestii de îmbunătățire : o canalizare mai buna și colectarea deșeurilor menajere mai des. Utilarea pensiunii cu cel putin inca un frigider ai o lada frigorifica.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Daniela - Arad
( sejur: 02.08.2016 - 10.08.2016 )
7.5
Locatia este ok; curtea, terasa - bine intretinute, curate. Personal amabil.

S-ar cere o recalibrare a instalatiei de apa calda.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Stefan - Constanta
( sejur: 14.08.2015 - 20.08.2015 )
7.3
Spatiu de joaca pentru copii, o mica piscina in curte, terasa si acces la bucatarie pentru a putea gati si consuma propriile alimente, posibilitatea de a fi transportat de la Tulcea la Sulina si invers de barca pensiunii. Comunicativitatea si deschiderea patronului imi da impresia ca se pot imbunatatii conditiile.

- Numarul de camere si categoriile lor nu coincid cu cele de pe site, sau cel putin personalul de acolo nu e familiar cu denumirile postate. Exista si posibilitatea cazarii la casute, dar nu am inteles asta de pe site. De aici apar si probleme cu rezervarea, dintr-o camera tripla si una dubla superioara am primit, dupa insistente, una tripla si una VIP, la acelasi pret ce e drept... Dupa cum le numea personalul, dar calitatea era ca cele rezervate.
- Decazarea se face dupa dorinta turistilor, asa ca atunci cand am ajuns noi, pe la 13.30 inca nu ni se eliberasera camerele de catre precedentii clienti care urmau sa plece cu barca la ora 15.00. A parut ca personalul pensiunii nu a avut nici un cuvant de spus in aceasta privinta.
- Curatenie in camere se face numai la cerere, la fel si alte necesitati (golirea cosului de gunoi, hartie igienica, etc.)
- Mobilierul bailor lasa de dorit. Cred ca ritmul rapid de schimbare a turistilor nu da timp de reperatii acolo unde este nevoie (cabine de dus subrede, suporti de prosoape care cad de pe pereti, usi care nu se inchid, etc.)
- La asa zisa camera tripla din vila ar fi nevoie de niste draperii la geamuri.
- Usiile de la camerele din vila sunt cu geam mat, astfel ca lumina de pe hol deranjeaza in timpul noptii cand este lasata aprinsa, luminand intreaga camera.
Categorizarea camerelor, personalul de la fata locului nefiind familiar cu denumiriile astfel incat apar confuzii legate de rezervare.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

SORINA IUSTINA - Bacau
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 13.08.2015 )
1
Solicitarea de cazare a fost tratata cu seriozitate, dar din pacate, rezervarea nu s-a concretizat, complexul neavand camere disponibile in perioada dorita de noi. Multumim pentru promptitudinea raspunsului. Poate ne vom vedea alta data.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Catalin A. - Corabia
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 03.08.2015 )
10
Nu ne—am putut cauza la ei deoarece nu aveau camere libere dar au raspuns prompt solicitării de cazare.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Joerg - Leipzig
( sejur: 22.07.2015 - 24.07.2015 )
9.8
We arrived with 6 canoes. We an the canoes were shutteled to the site of accomodation. Very fast servive , very friendly. We came out of the muddy Delta an were glad about the clean rooms. They washed our clothes too. So we could continue our tour with new power an clean clothes after 2 nice days in Sulina.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Daniel - Bucuresti
( sejur: 11.08.2014 - 14.08.2014 )
9.7
- atat propietarul cat si personalul a fost amabil si prompt
- gradina arata perfect
- ni s-a permis utilizarea tuturor utilitatiilor extra: gratar, frigider, etc
- pentru orice pont intrebati propietarul

Nu am nimic de obiectivat, daca ar fi sa dau o nota generala sejurului as depuncta amatorismul celor care ofera excursi cu barca in delta, respectiv servirea slaba la restaurante (aceste lucruri fiind neimputabile unitati de cazare )
Multumesc!
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Petronia - Bucuresti
( sejur: 03.08.2014 - 10.08.2014 )
8.5
Conditiile de cazare au fost peste asteptari. Curtea este foarte frumoasa, exista chiar si un loc de joaca pentru copii. Preparatele din peste au fost excelente. Personalul unitatii este amabil, prietenos si a raspuns mereu solicitarilor. Este un loc unde ne-ar placea sa revenim.

Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

Viorel - Bucuresti
( sejur: 28.07.2014 - 03.08.2014 )
9
Curat, personal amabil, spatiu de joaca pentru copii, curte generoasa cu o mica piscina si un lac pentru pescuit(pentru copii) rezolvarea foarte rapida a unei probleme(schimbarea futunului de dus)

* Minus- Baie mica;
* Imbunatatiri- Reamplasarea vasului de toaleta;
* Nemultumiri- Nu avem.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
« Precedenta 1 2 3 Urmatoarea »
CONTACT
Picu Ciprian
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare